Imam ozbiljan problem (mada se naravno nadam da nije toliko ozbiljan,odnosno da je resiv) zbog povrede koju sam zadobio prilkom seksualnog odnosa. Mozda je i moja greska sto sam uopste i bio prisutan (nesto duze od sat vremena) posto je ta zenska osoba bila nesto sto ne bih podneo duze od jedne veceri najvise,a i tu je prisutno (prilicno neocekivano) neznanje sta i kako treba u seksu-znaci prilicno jadno,sto se i ne ocekuje bas gledajuci stil zivota koji ima....
Prilikom polozaja odgore u nekom kasnijem toku odnosa,nekako je lose sela ili cimnula (mada mozda mi tad i nije bio bas skroz u erekciji,delom zbog kondoma,a delom zbog nekih pauza,sad nemogu tvrditi bas) i osetio sam ostar bol. Ne bih rekao da je prelom penisa,mozda neko pucanje ili nagnjecenje,da se tako izrazim,u donjem desnom delu,malo sa strane. Iako sam odmah cimnuo i izbacio je,odmah je bio i prekid erekcije i odnosa.
Mozda sto je bilo jos "vruce" nisam bas toliko osetio taj bol nesto kasnije ( a delom podsvesno i ne zelim da osetim nista,ne bih zeleo da je nesto lose,pa svesno malo ignorisem),ali kad sam se probudio osecao sam bol u tom delu penisa. To nije ostar bol (tipa uboda iglom ili sl) vec kao da je neko stipnuo i ostao u tom polozaju-dakle nekako tup bol,ali intenzivan,trajan.
Nisam imao problema sa mokrenjem,ali jesam sa erekcijom jer taj deo u kom osecam bol (otprilike pola centimetra u kojima imam taj krajnje nelagodan osecaj) kao da koci erekciju,dakle stvarno nesto nije u redu. Posto znam sebe,mislio sam da mozda svesno cinim zbog neke brige problem uz erekciji,ali u polusvesnom stanju (spavanju ili dremanju) ce se postici-video sam da ni tada je nema,jednostavno ta ozleda cini da nemoze se postici erekcija,kao da koci,a bol je prisutan.
Nisam mogao odmah kod doktora,zbog nekih obaveza,a onda sam tek video da treba i da produzim knjizicu,te je proslo jedno 4 dana,da bih otisao kod doktora. Morma reci da je tek posle tih 4,5 dana ipak postignuta erekcija u snu (ili tom polusnu,pred budjenje) nakratko,ali nisam nista dirao te neznam u kojoj meri i bas koliko dugo.
Nakon te nakratko ohrabrujuce situacije sa postizanjem erekcije u snu dodao bih da uvece tog dana kad sam dosao kuci vec osecam nelagodan osecaj rekao bih i sa druge strane u korenu,dok je ta bol prisutna na istom mestu,a nekako osecam da nemam taj "impuls" pri stezanju misica korena,odnosno nemam bas osecaj da se moze nesto postici-znaci,kao na pocetku.
Nisam siguran kakva je ta povreda i da li ce mi predstavljati problem u erekciji (intenzitetu,duzini iste i snazi i lakoci postizanja) i u seksualnomodnosu,bilo jacem ili ne.
Bio bih zahvalan na vasem misljenju dok ne odem kod doktora sto uvek potraje,kao sto mozete videti vec koliko je proslo,zbog zakazivanja. Tako da,dok ne vidim sta ce biti kod doktora voleo bih cuti i neko vase misljenje ili nacin za pomoc jer sam stvarno zabrinut oko tog svega sto mi se desilo....
Povreda penisa....
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Povreda penisa....
trebalo bi obaviti pregled penisa, vrlo moguce je da je doslo do naprsnuca njegove opne...nemojte dugo cekati sa tim, ako problem postoji on se treba blagovremeno i na odgovarajuci nacin i resavati...
Bio sam kod doktora najzad i sreca da je doktorica koju poznajem u lokalnom domu zdravlja napisala "hitno" jer se pregledi zakazuju sada za mart najranije (?!),tako da su me poslali u urgentnu da oni pregledaju. To je i dobro jer se pregled odmah vrsi,ali i lose jer imaju stalno cimanje tako da se teze koncentrisu i sve mora na brzinu biti,a tu su i njihove sestrice koje se nameste,pa sve dobije oblik sprdnje kad bude glavna stvar da li one da ostanu tu i gledaju ili da odu,ako mi je mozda neprijatno ili sl... Ipak,doktor je pregledao i poslao na kontrolu kod urologa za sedam dana-sto je rekao bih i korektno jer cu biti najzad,bar tako,kod specijaliste za taj moj problem.
Dr011-to naprsnuce opne koje ste pomenuli sam rekao i tom doktoru,sto je on i potvrdio,a pomenuo sam mu i moju pretpostavku-nagnjecenje,za sta je rekao da je jos tacniji izraz jer nema nekog hematoma i otoka (bar kako je on to osetio kad je opipao),kao i da nema problema sa mokrenjem,sto je istina.
Ipak,pitao je da li imam deformaciju,na sta nisam ni pomisljao da gledam jer mi je i na ovo tesko misliti,a uz to tek sam imao kakvu-takvu erekciju pred budjenje posle 7,8 dana,a dotad nije ni moglo jer ova povreda kao da koci pojavu erekcije. To moram pomenuti doktoru na kontroli jer sam ovom rekao da nisam gledao,a on je napisao da nisam video-sto bi znacilo nema je.
Moram reci da sam sad obratio paznju i kao da vidim neku izbocinu sa te strane penisa,nesto kao malu neravninu,za razliku sa druge strane gde je ravan i pravilan oblik. Uz to,nisam ni vezbao otkad se to desilo,a kad sam malo radio trbusnjake prethodno vece krajnje nelagodan osecaj imam u tom delu i nesto kao trnjenje.
Ako je deformacija prisutna-sta onda? Koji je to odgovarajuci nacin pomenut u odgovoru za resavanje problema naprsnuca opne (i/ili nagnjecenja)? Kako da se sto pre i na pravi nacin resi taj problem i da li moze biti problema sa procentom totalne erekcije,cvrstinom i duzinom......
Dr011-to naprsnuce opne koje ste pomenuli sam rekao i tom doktoru,sto je on i potvrdio,a pomenuo sam mu i moju pretpostavku-nagnjecenje,za sta je rekao da je jos tacniji izraz jer nema nekog hematoma i otoka (bar kako je on to osetio kad je opipao),kao i da nema problema sa mokrenjem,sto je istina.
Ipak,pitao je da li imam deformaciju,na sta nisam ni pomisljao da gledam jer mi je i na ovo tesko misliti,a uz to tek sam imao kakvu-takvu erekciju pred budjenje posle 7,8 dana,a dotad nije ni moglo jer ova povreda kao da koci pojavu erekcije. To moram pomenuti doktoru na kontroli jer sam ovom rekao da nisam gledao,a on je napisao da nisam video-sto bi znacilo nema je.
Moram reci da sam sad obratio paznju i kao da vidim neku izbocinu sa te strane penisa,nesto kao malu neravninu,za razliku sa druge strane gde je ravan i pravilan oblik. Uz to,nisam ni vezbao otkad se to desilo,a kad sam malo radio trbusnjake prethodno vece krajnje nelagodan osecaj imam u tom delu i nesto kao trnjenje.
Ako je deformacija prisutna-sta onda? Koji je to odgovarajuci nacin pomenut u odgovoru za resavanje problema naprsnuca opne (i/ili nagnjecenja)? Kako da se sto pre i na pravi nacin resi taj problem i da li moze biti problema sa procentom totalne erekcije,cvrstinom i duzinom......
ta neravnina koju pipas moze da bude upravo hematom...nakon takve povrede moze da bude problema sa erekcijom, da dodje do zakrivljenja penisa...obrati paznju na sve to pre nego sto odes na pregled kako bi mogao doktoru sve da izlozis...TomicNS napisao:...ova povreda kao da koci pojavu erekcije...
Moram reci da sam sad obratio paznju i kao da vidim neku izbocinu sa te strane penisa,nesto kao malu neravninu,za razliku sa druge strane gde je ravan i pravilan oblik...
u zavisnosti od tezine povrede leci se konzervativno ili operativno...ako postoji naprsnuce ono se operativno usije, otkloni se hematom...bitno je samo da se ne ostavi tako i ne preduzme nista, da ne bi doslo do deformiteta penisa, problema sa erekcijom itd...sacekaj taj pregled pa ce se videti sta i kako dalje...
Nakon sto sam se malo povukao u sebe (da tako kazem),sto zbog problema koji imam,a sto zbog tih dugih perioda u zakazivanju-nisam pisao ovde kako je sa razvojem situacije ,iako sam mozda trebao..
Kapirao sam da malo zaboravim na muku-sto je uvek lose jer to je bezanje od problema,sto te sustize kasnije (mozda i gore),ali dobro sad.
I posle dva meseca od povrede osecam bol u tom delu,u oscilacijama (da se tako izrazim).
Bio sam ranije po gradu (malo u kafic i sl,da se malo razbistrim) i naravno,kako dragi bog uvek zajebava,bas tada je bila situacija koja bi se u normalnim okolnostima smatrala dobrom-zezanje,masaza,'vatanje i sl.,gde bih trebao da muski uzmem ribu,odvedem ili sl,i da bude zestoki sex. Naravno,nisam nista uradio vec otisao,ali mentalna stimulacija salje nagon dok jos ne bi trebalo,odnosno nije se izlecilo jos,tako da me vise bolelo u tom mestu kako je malo nabubrio,a i naglo sam prekinuo sa svime sto se tice masturbacije i sexa ili bilo kakvog nadrazaja,pa "iz glave" nije moglo bas odmah-tako da sam imao izvesnu erekciju tek tada na spavanju,da ponovim.
To je mozda dobro,a mozda i ne jer sam imao erekciju prvi put (oko 10-tak dana)posle toga,ali je mozda produzilo proces oporavka-nagadjam sada,stvarno neznam.
Stvar sa internetom je slicna,tako da se trudim da ne gledam nista podsticajno,sto je tesko jer je internet pun svega.
U svakom slucaju,sada i ne idem iz kuce nigde vec duze vreme jer nemam razloga-neznam tacno sta mi je i sto ne prolazi,necu nista uraditi,a moze mi biti i gore u svakom smislu...
Sa doktorima je lose,da ponovim sve-onaj u urgentnoj je bio "urgentan",ali i korektan,nista nije nasao i rekao samo nagnjecenje-ipak,poslao me kod specijaliste kroz nedelju dana. Ovom drugom je bila jos veca sprdacina,valjda jer se ne dogadja njemu-onaj se zezao zbog sestara koje su se namestile tu,a ovaj te gleda u oci i pravi spdnju.
Navodno i njemu nema nikakvog pucanja opne i deformacije-kako kaze "nema rupe(?!) na kiti ,da je pukla opna to bilo sve plavo i problem sa uriniranjem,posto nije znaci nije to". Kad je video moj izraz ili pogled,onda me je dosta ubedjivao u to,a kad sam mu pokazao slike sa moba kaze bio je hematom,ali sad ga nema vise-odnosno nije to pravi vec samo krvni sud. Kaze,to je kontuzija samo,proci ce.
JOS nista ne diram i ne zadovoljavam se,cak i toliko posle toga!
Imam vertikalnu nabubrelost duzinom desne strane (izvesnu neravan,da li da kazem deformaciju?),dok je sa leve ispravan oblik.
Stavicu kasnije,ako mozda to treba ili vas mozda interesovalo i slike sa mobilnog.
Sad sam zakazao kod jednog (navodno) boljeg,ali trebam jos dve nedelje cekati,inace to je bio bio mesec i po period zakazivanja.
To mi je (do sada najgora od svih) kazna sto sam okretao glavu i istrpeo i presao preko dosta stvari u zivotu,mesto da sam gazio sto vise svakog,a posebno one sto su mi lose ucinili,zajedno na kraju sa ovim smecem koje mi je ogadilo zensko,a sto je jos gore i ovo mi se desilo.
Sta je ovo u pitanju? Gde bih mogao da odem,gde je bas jako strucno (ali jos je vaznije samo da je zeljno pomoci sto vise). Da li na VMA (kako doci tamo?) ili koja to privatna ordinacija ili doktor (koja cena)? Sad,da je nesto i bilo do sad je zaraslo,ali sta sad i da ce biti opet funkcionalan i u pravoj snazi.. Samo da ne bude opet da nema rupe,pa je dobro ili da hoce zaplasiti sa operacijom da bih sto pre otisao jer cu stvarno poceti ja da pravim rupe u svima koji su mi se zamerili jer ovo je osnova svega u zivotu.
Kapirao sam da malo zaboravim na muku-sto je uvek lose jer to je bezanje od problema,sto te sustize kasnije (mozda i gore),ali dobro sad.
I posle dva meseca od povrede osecam bol u tom delu,u oscilacijama (da se tako izrazim).
Bio sam ranije po gradu (malo u kafic i sl,da se malo razbistrim) i naravno,kako dragi bog uvek zajebava,bas tada je bila situacija koja bi se u normalnim okolnostima smatrala dobrom-zezanje,masaza,'vatanje i sl.,gde bih trebao da muski uzmem ribu,odvedem ili sl,i da bude zestoki sex. Naravno,nisam nista uradio vec otisao,ali mentalna stimulacija salje nagon dok jos ne bi trebalo,odnosno nije se izlecilo jos,tako da me vise bolelo u tom mestu kako je malo nabubrio,a i naglo sam prekinuo sa svime sto se tice masturbacije i sexa ili bilo kakvog nadrazaja,pa "iz glave" nije moglo bas odmah-tako da sam imao izvesnu erekciju tek tada na spavanju,da ponovim.
To je mozda dobro,a mozda i ne jer sam imao erekciju prvi put (oko 10-tak dana)posle toga,ali je mozda produzilo proces oporavka-nagadjam sada,stvarno neznam.
Stvar sa internetom je slicna,tako da se trudim da ne gledam nista podsticajno,sto je tesko jer je internet pun svega.
U svakom slucaju,sada i ne idem iz kuce nigde vec duze vreme jer nemam razloga-neznam tacno sta mi je i sto ne prolazi,necu nista uraditi,a moze mi biti i gore u svakom smislu...
Sa doktorima je lose,da ponovim sve-onaj u urgentnoj je bio "urgentan",ali i korektan,nista nije nasao i rekao samo nagnjecenje-ipak,poslao me kod specijaliste kroz nedelju dana. Ovom drugom je bila jos veca sprdacina,valjda jer se ne dogadja njemu-onaj se zezao zbog sestara koje su se namestile tu,a ovaj te gleda u oci i pravi spdnju.
Navodno i njemu nema nikakvog pucanja opne i deformacije-kako kaze "nema rupe(?!) na kiti ,da je pukla opna to bilo sve plavo i problem sa uriniranjem,posto nije znaci nije to". Kad je video moj izraz ili pogled,onda me je dosta ubedjivao u to,a kad sam mu pokazao slike sa moba kaze bio je hematom,ali sad ga nema vise-odnosno nije to pravi vec samo krvni sud. Kaze,to je kontuzija samo,proci ce.
JOS nista ne diram i ne zadovoljavam se,cak i toliko posle toga!
Imam vertikalnu nabubrelost duzinom desne strane (izvesnu neravan,da li da kazem deformaciju?),dok je sa leve ispravan oblik.
Stavicu kasnije,ako mozda to treba ili vas mozda interesovalo i slike sa mobilnog.
Sad sam zakazao kod jednog (navodno) boljeg,ali trebam jos dve nedelje cekati,inace to je bio bio mesec i po period zakazivanja.
To mi je (do sada najgora od svih) kazna sto sam okretao glavu i istrpeo i presao preko dosta stvari u zivotu,mesto da sam gazio sto vise svakog,a posebno one sto su mi lose ucinili,zajedno na kraju sa ovim smecem koje mi je ogadilo zensko,a sto je jos gore i ovo mi se desilo.
Sta je ovo u pitanju? Gde bih mogao da odem,gde je bas jako strucno (ali jos je vaznije samo da je zeljno pomoci sto vise). Da li na VMA (kako doci tamo?) ili koja to privatna ordinacija ili doktor (koja cena)? Sad,da je nesto i bilo do sad je zaraslo,ali sta sad i da ce biti opet funkcionalan i u pravoj snazi.. Samo da ne bude opet da nema rupe,pa je dobro ili da hoce zaplasiti sa operacijom da bih sto pre otisao jer cu stvarno poceti ja da pravim rupe u svima koji su mi se zamerili jer ovo je osnova svega u zivotu.
treba svakako pogledati penis, bez toga nista, eto sacekaj taj pregled za dve nedelje, i spomeni doktoru sve sto postoji od pocetka pa do danas, kako izgleda, kako funkcionise...