Povreda na glaviću
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Povreda na glaviću
Posle odnosa sa suprugom sam primetio veliki plavi podliv na vrhu glavića ,otprilike veličine oko 1cm.Posle dva tri dana taj podliv (palvuša) je prošao . Pošto me je nešto peklo uzmem jadda pogledam u čemu je problem . Imao sam šta da vidim ogrebotina koja ide paralelno pored izlaza uretera u dužini od jedno 10 mm i dubine oko 1mm . Sada me to peče kada uriniram čini mi se da zarasta . Kako je do ove povrede moglo doći ? Da li je jednostavno došlo usled sexa do pucanja ili je možda tu nešto drugo?
moglo je doci usled grubljeg seksa, manje vlaznosti partnerke...verovatno imate kraci frenulum pa je moguce da je doslo do pucanja ili je samo pukao neki krvni sud i napravio podliv...
ako postoji problem sa frenulumom, treba ga resiti, ako ne, probajte da koristite neki lubrikant, mozda je problem u tome...ako povreda ne prodje brzo, javite se lekaru...
ako postoji problem sa frenulumom, treba ga resiti, ako ne, probajte da koristite neki lubrikant, mozda je problem u tome...ako povreda ne prodje brzo, javite se lekaru...