Moj sin u februaru puni 5 godina i sto se tice njegovog penisa dosad nije imao nijednom ni upalu ni crvenilo e sad, kozica mu je zalepljena na pola glavica .
Ja kada povucem kozicu ona dolazi do pola glavica i to je to nemogu da spustim skroz da mu izadje ceo glavic.
On uredno mokri i nikad mi se nije zalio da ga bilo sta boli.
Bili smo kod urologa koji je dao obj.nalaz da koza prepucijuma delimicno adherira za glans celom cirkumferencijom.
I dao nam je Didermal i kontrolu za 6 meseci ali da je po njemu sve u granici normale.
E sad odem i kod decjeg u domu zdravlje i kaze da je sve uredu i da nediramo nista jer se njemu vidi glavic, kao kaze pa vidite da moze da se spusti kozica i po njemu je sve u redu.
Ja sad neznam koga da slusam i sta da radim jer moj sin nema tegoba a opet nebih da cekam da poraste pa da onda idem na to seckanje i totalno povlacenje kozice jer ako mora to da se spusti do kraja sto se kaze da ispadne ceo glavic onda da necekam.
I jos nesto sto me veoma buni a to je da njemu penis nije porastao nista maltene od kada se rodio i bas je mali ovako kada gledam e vec kada povlacim pomalo kozicu osecam da je malo veci unutra, mozda je smesno i ja neznam da objasnim ali interesuje me dali njima u ovim godinama uopste raste penis bar malo nesto i strah me da tim cekanjem mozda

Moj sestric koji je mladji od njega godinu dana je od rodjenja imao veci penis i sada je maltene troduplo veci i deblji