Povlačenje testisa na gore posle ejakulacije !

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
SQL
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2007 8:06 pm

Povlačenje testisa na gore posle ejakulacije !

Post od SQL »

Moj problem se sastoji u tome da posle ejakulacije ili neposredno pre ejakulacije moji testisi se povuku na gore tj. u skrotalne kesice !
Inače imam problem azospermije i urađene su sledeće stvari: operisana varikocela i urađena biopsija testisa.
Varikocela je bila skoro trećeg stepena a biopsijom je utvrđeno da su testisi normalne građe i da u jednom od testisa spermatogeneza ide do prvog a u drugom testisu do drugog stepena razvoja !
Pre par godina sam imao oligospermiju sa dosta mrtvih spermatozioda ( bilo je i živih ali posle oko 10 sati ni oni nisu opstajali i sada sam u azospermiji ! Takođe da napomenem da imam i hlamidiju i da je nisam uspeo izlečiti posle prve terapije i sada sam završio sa drugom terapijom i pravim pauzu od mesec dana da bih ponovo išao na test klamidije !

Dakle, da li neko može da mi objasni da li to povlačenje testisa na gore može biti razlog azospermije jer mi se to povlačenje testisa na gore sve češće dešava i čak postaje i bolno ?
Odgovori