Povecanje penisa?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
uiks
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 12:57 am

Povecanje penisa?

Post od uiks »

Zelim da pitam da li je povecanje penisa moguce...mislim koliko se god trudio da to nadjem na netu bezuspesno se zavrsavalo a da odem do doce malo me je blam.....

Elem,imam 22 god (192 cm visine, 103 kg-napisao sam ovo ako bude zatrebalo). Penis mi je u opustenom stanju duzine 7-8 cm a u erekciji 14 cm, i barem po nekim iskustvima (iz prica) shvatam da ovo i nije bas popularna duzina polnog organa kod devojaka (barem znam i iz iskustva).

Sve na jos to kao nezgoda desava mi se obavezno prerana ejakulacija ( za manje od 1 minuta) medjutim posle te prerana ejakulacije kada dodje do nove partije snosaja onda traje od 10-30 minuta sa cvrstinom erekcije od 80 %. Frka je uglavnom tih prvih pet do sest odnosa (kada se netraba bas blamirati sa svrsavanjem u roku man jem od 60 sec.) kasnije sve dodje na svoje ali ipak,devojka se zapita: "hej pa ovaj lik je imao pricu i posle nekog izvesnog vremena smo se kao skontali i mislila sam da je OK i pored toga sto nije neki lepotan pa cak ni prosecan a uz to seks je sa njim ocajan. Sta ce mi to!" I veza pocne da kopni.....

Prvo
Da li je moja velicina penisa u normali za moje godine?

Drugo
Da li je moguce povecati obim i duzinu penisa "rucnom" metodom,bey kojekakvih pumpi itd....

Trece
Ako mozete opisite mi te vezbe!Pleaseeeee.....

Cetvrto
Da li se prerana ejakulacija moze spreciti koriscenjem odredjenih preparata (sprejeva,masti itd.) i koji su to preparati.

Peto
Znam da je mozda ovo glupo pitanje,ali da li na sve te moje probleme utice i to da sam strastveni pusac (1.5-2 kutije dnevno)

Sesto
Da li Ginko Biloba caj pomaze pri potenciji

Sedmo
Posto je ocgledno da imam visak kilograma (cirka 10-12 kg) zanima me da li to dodaje ulje na vatru svim mojim gore navedenim problemima.

Osmo
Da le je istina da sa svakih 6 kilograma viska se gubi 1 cm duzine polnog organa....sto u mom slucaju ako se bacim na dijetu znaci da mogu da produzim polni organ za 1,5-2 cm (dijeta mi nije nikakav problem nego sam gmaz koji je pre 4 godine skinuo bez kojekakvih pilula i zajebancija sa 115 na 90 kg za pola godine,pa sam polako poceo tokom ove cetiri godine da se vracam u stanje "svinje" i to sam danas skonato kada sam stao na vagu i video 103 kg-hteo sam sebi da pucam u kolena koliko sam sam sebi izgleda kao pacenik...)

Nadam se da vas nisam smorio,i verujem da ce te mi pomoci sa svojim savetima...

Unapred hvala na pomoci....
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Od jedan do četiri ima odgovora na forumu, prelistaj malo.

Peto
Cigarete su štetne i mogu da dovedu do problema sa potemcijom, ali ne u tvojim godinama. Dakle, to batali odmah jer ćeš posle da se kaješ.

Šesto
Jok. Ali prodavci tih preparata će ti verovatno reći suprotno, poboljšava cirkulaciju i slično, ali u tvojim godinama problemi sa potencijom su 99.99% psihičke prirode, konkretno u tvom slučaju može da bude nezadovoljstvo sopstvenim fizičkim izgledom i dužinom penisa, što utiče na tvoje samopouzdanje.

Sedmo
Jeste istina da se gubljenjem telesne težine stanjuje i taj sloj masti iznad penisa, ti sam proceni koliko je taj sloj debeo u tvom slučaju. Sad koliko kg koliko cm je nemoguće reći, nije kod svakog isto. Kako god, treba da smršaš i iz zdravstvenih razloga, a usput ćeš da dobiješ i neki cm, ali koliko - niko ne može da ti kaže.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
uiks
Novi član
Novi član

Post od uiks »

Hvala na odgovoru.....potrazicu,ali svaka potraga se zavrsava sa "glupim" hintovima....javljam rezultate....

Elem skinuo sam 1 kg za 4 dana dijete....idem polako ali sigurno.....
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Veruj mi da nisi.
uiks
Novi član
Novi član

Post od uiks »

Ka1 napisao:Veruj mi da nisi.
Sta? Skinuo 1 kg-pa ako je to voda onda je to voda,ali kad tad ce to doci na svoje....jer nemozes kinuti neku kilazu i ostai na njoj jer se barem 10% povrati (nisam strucnjak ali znam u mom slucaju-e sad sto sam se ja vratio za 4-5 godina to je drugo-ali kad sam prestao sa dijetom zadnja kilaza mi se uvecala za 1,5 kg u roku od dva dana i tako je stajal godinu-godinu ipo dana)
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Nista te ne razumem :) ali nema ni veze, ono sto hocu da ti kazem je da je nemoguce da si smrsao 1kg za 4 dana osim ako nisi bukvalno nista jeo. Bice da si izgubio na tecnosti. I zajebi dijete, znaci samo sport, ok, moze malo korigovana ishrana...
uiks
Novi član
Novi član

Post od uiks »

Ljudi moooooooooooooooooooooooooooooolim vas za pomoc!
Bakero
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 8:00 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

e stvarno....

Post od Bakero »

Stvar broj jedan!!!

Ne jebe k****,nego mozak !!!!

Ma koliki ti bio,ne misli nista lose o njemu i ne padaj u nikakvu depresiju zbog toga.
Mnogi momci se frce velicine,al vjeruj mi imao saljlu od 35cm ili 8cm isto ti je. Sve je u tvojoj glavi.

Prva stvar zaboravi na tu velicinu,
druga napali ribu,lizi je,grickaj joj bradavice,lizi i tako dalje...
Ako ti je frka od prerane ejakulacije,masturbiraj prije seksa,pomoci ce ti da se rastretis ,a drugi put ce ti sporije doc da svrsis.
I ZAPAMTI NAJVAZNIJE,POSTUJ PRVO SEBE,PA ONDA CURU.KO NIJE ZA SEBE,NIJE NI ZA DRUGOGA

Obaveza prije svega je da je dobro napalis,lizanjem,grickanjem ... itd postoji mnogo fora o tome na internetu,nadji nesto.
Al nikada,ALI BAS NIKADA,ne potcjenuj SEBE i svo PONOS,to ce te samo sjebati u psihickom pogledu. I cijeni to sto ti je od Boga dato.

A ovako po medicinskoj teminologiji,7cm ti je dovoljno da zadovoljis zenu,pa ti vidji.

Imam vise drugarica koje mi stalno pricaju o seksu,i Bukvalno kazu:imale smo i velike i srednje i male,al najbolji su oni koji su samopouzdani i znaju sta rade. A velicina nije nikako bitna!!! 14 cm ti je inache svetski prosjek,tako da nemoj da panicis. Uzivaju seksu i ne frchi se !!!!!
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Odlican savet ! Bravo !
marselo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 23, 2006 2:19 am

Post od marselo »

...............dovoljno da zadovoljis zenu je 3cm...dokazano :lol: ,moje misljenje je da samo muskarci koji nikad nisu imali sex odnos imaju trip da im je mali....svetski prosek je 14-15 a npr znas li da je kod italijana prosek 12..tako da nelupaj glavu glupostima..produzenje..pazi seku ti glavic pa dodavaju pa ga vracaju....mislim strasno...poradi ti malo na tehnici a za duzinu nabrini.......... :wink:
bojan86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 07, 2006 11:56 am

Post od bojan86 »

i ja mislim da je to vise nego dovoljna duzina...

jedini problem je to brzoo svrsavanje...i mene to muci...jebg :cry: :cry: :cry:
DusaniMilica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 6:50 pm

Post od DusaniMilica »

Ja to posmatram sa malo drugacije strane... Pa, i moram, s obzirom da sam zensko... Iskreno, ako ti se devojka nasmeje, ja bih je izbacila iz stana... Ta je najverovatnije spavala sa pola grada, i plitka je k'o poklopac od tegle... A sto ne probas da udjes u malo stabilniju duzu vezu, sa nekom normalnom devojkom kojoj je stalo do TEBE a ne do duzine tvog penisa...? Sudeci po onim pricicama iz tvog prvog posta, ti izgleda na takvu nisi jos naisao... A one koje si opisao su stvarno djubrad, ako su te stvarno ostavile zbod duzine (je li to stvarno bio razlog, ili ti se cini zbog kompleksa?).. U svakom slucaju, ako te devojka zavoli, postepeno ce se sve unormaliti... Stvarno bi ti pomogla neka normalna devojka koja bi ti pokazala koliko pravis veliku stvar od svega toga.. (Nemoj pogresno da me shvatis) Meni se cini da bi bilo mnogo vaznije da si ti manje napet i uzjuran oko svega toga...

Meni iskreno ne bi smetala bilo koja velicina dok god je decko zainteresovan da pruzi i meni i sebi zadovoljstvo... Kao da je bitno... Ti kazes da ti je 14... To je sasvim solidno, nije ti 5 pa da ti delim savete poput ,,znas, postoje i drugi nacini da se devojka zadovolji'' ... Ma i taj bi mogao da zadovolji zenu, samo treba da se potrudi... Opusti se covece, nije to nista strasno.. Kao sto rekoh, sasvim solidno, ako mene pitas... Vidim i da je neko vec naveo i misljenja svojih drugarica o svemu tome, pa eto, vidis, nemas razloga da tako treniras sebi zivce...
ddt311
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 02, 2014 4:58 pm

Re: Povecanje penisa?

Post od ddt311 »

Tablete za povećanje penisa - http://xtrasize.com.hr
Odgovori