Povecanje penisa....

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
vladabg85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 19, 2005 1:59 pm

Povecanje penisa....

Post od vladabg85 »

Zanima me da li je neko povecao svoj penis i kako.
Dugacak mi je jedva 13 cm ,a obim mu je 12cm,koliko ja znam(mada ne znam puno),takva velicina je tipicna za 12-togodisnjake,ili mozda gresim?
Mnogo se prica o tome koliki je prosek,tako da mi je glavno pitanje da li je neko uspeo da poveca penis...Hvala unapred
Wlada
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 09, 2004 1:00 am

Post od Wlada »

poz.

kao prvo, velicina nema veze sa godinama, vec sa genetikom, cirkulacijom, i telesnom tezinom...

Znaci ako imas visak kilograma, skidaj to... Mislim da se na svakih 15kg viska penis smanji za 2cm... (provereno)

druga vrlo vazna stvar je dobra cirkulacija, koja ce penisu da obezbedi dovoljno krvi, i kiseonika...

Povecanje je ja mislim moguce samo operativnim putem. A na trzistu se mogu naci i kreme, gelovi, pilule za povecanje, ali ne znam dal to funkcionise????

I postoje vezbe, ali niko ne kaze i da li to radi...

Tako da bi za vezbe, kreme, i gelove pilule, trebalo da kaze neko od urologa..... Zop.
vladabg85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 19, 2005 1:59 pm

Post od vladabg85 »

Nisam debeo uopste,mada imam jednu nedoumicu:Moguce da je to kod svih muskaraca...Naime,kada na korenu penisa,sa obe strane pritisnem prstima,tada mi "iskoci" bar jos 2 cm,tj. ispod mesta gde je koren ima jos penisa jos 2 cm.
Ako ima neko nesto da kaze o tim gelovima i pilulama,bio bih mu zahvalan
Wlada
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 09, 2004 1:00 am

Post od Wlada »

Zaboravio sam da kazem, postoje i razne naprave u tu svrhu, ali i za to niko nista ne kaze.... Tj, ne zna se da li to funkcionise... Zop
Odgovori