Povecan broj leukocita u urinu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
baterija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 24, 2007 7:40 pm

Post od baterija »

Imam problem: vec godinu dana su mi povecani leukociti u urinu (30-40). Popila sam tonu antibiotika, uradila puno analiza ali nisam resila svoj problem. Urinokulture su mi sterilne, UZ urotrakta dobar, IVP takodje, na cistoskopiji mi je nadjena hronicna upala mokracne besike u patohistoloskom nalazu. Radila sam i PCR u urinu na tuberkulozu, urin na levenstajn (10 puta) i oba su negativna. Brisevi na klamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu su sterilni. Nekoliko meseci sam imala i bol nakon mokrenja ali sada nemam. I dalje imam povecan broj leukocita. Smanji se na 4-6 pa opet poraste. Ne zanam kako da resim ovaj problem!
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Re: Povecan broj leukocita u urinu

Post od draganvma »

baterija napisao:Imam problem: vec godinu dana su mi povecani leukociti u urinu (30-40). Popila sam tonu antibiotika, uradila puno analiza ali nisam resila svoj problem. Urinokulture su mi sterilne, UZ urotrakta dobar, IVP takodje, na cistoskopiji mi je nadjena hronicna upala mokracne besike u patohistoloskom nalazu. Radila sam i PCR u urinu na tuberkulozu, urin na levenstajn (10 puta) i oba su negativna. Brisevi na klamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu su sterilni. Nekoliko meseci sam imala i bol nakon mokrenja ali sada nemam. I dalje imam povecan broj leukocita. Smanji se na 4-6 pa opet poraste. Ne zanam kako da resim ovaj problem!
Da li ste zadovoljni privatnim odgovorom?
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
baterija
Novi član
Novi član

Post od baterija »

Hvala na odgovoru! Interesuje me da li znate kojim lekarima mogu da se obratim u tim klinikama?
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Urologu, svakako a konkretno... pa uputice vas vec oni kod onog urologa ko se tim usko bavi. Pre svega, mozete se i obratiti izvanrednom urologu dr Rus Stojanu na 063284569, ispricajte mu detaljno o cemu se radi, mislim da ce on biti ustanju da vam da odgovarajuce informacije.
Javite sta ste uradili,
Pozdrav!
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
baterija
Novi član
Novi član

Post od baterija »

Hvala, javicu vam sta sam uradila. Pozdrav
Odgovori