povecan broj leukocita

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
saki111
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 07, 2008 9:30 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

povecan broj leukocita

Post od saki111 »

Supruzi su zakazali TVL i histeroskopiju,te vas molim za komentar,kakav je to zahvat,koloko se ostaje u bolnici. U mom spermogramu ima veci broj leukocita(2,0x10/6), a napominjem da sam radio sve nalaze(dopler venskih sudova testisa,urin nakon ejakulacije na Trichomonas vaginalis,bris uretre na bakteriološku kulturu sa antibiogramom,bris na Chlamydiu(dva puta),Mycoplasmu,Ureaplasmu).Takođe radio sam i ultrasonografiju mokraćne bešike,trus prostate i semenih kesica.Svi ovi rezultati su bili dobri(brisevi negativni),osim što su u prostati prisutne kalcifikacije,kao posledica nekadašnje inflanacije.U početku je bio povećan broj leukocita,a ta upala je sanirana sa antibioticima,pa je naredni spermogram bio dobar sto se leukocita tice.Sada me opet muce leukociti,interesuje kakva je to upala ,i cega.Napominjem da sam pre neki dan uradio spermokulturu i nema ni gljivica ni bakterija
boban202
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 3:28 pm

Post od boban202 »

koristi neke preparate za jacanje uopste imunog sistema, ali akosupruga mora da vadi matericu onda....
saki111
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 07, 2008 9:30 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od saki111 »

zakazali su nam insemenaciju i u okviru toga supruga radi te nalaze,a zasto bi vadili matericu,nije mi jasno .
Odgovori