Potrebna mi je vasa pomoc

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Jovicaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 16, 2015 3:27 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Potrebna mi je vasa pomoc

Post od Jovicaaa »

Imam 17 godina, i penis u erekciji mi je tacno 14cm (licno nisam zadovoljan, mislim da moze bolje ali radim na tome), mada to sad nije ni bitno. Sta mene muci je sledece:
Ne mogu da spustim kozicu ispod glavica. Kad krenem to da radim, imam osecaj kao da ce koza da pukne, i boli me. Nije bitno da li to pokusavam dok je on opusten ili u erekciji, bol je isti.

http://i.imgur.com/ll9vVBG.jpg

Ne znam sta da radim, pomozite mi.
Jovicaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 16, 2015 3:27 pm

Re: Potrebna mi je vasa pomoc

Post od Jovicaaa »

Nisam toliko obracao paznju, I sad sam slucajno provalio da je Fimoza u pitanju. E sad, ko je imao isto iskustvo, da li moze ovde da opise ceo protokol, operacije, prirodno lecenje itd.. Kada sam gledao neke slike, strah me je da odem na operaciju
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Вежбај, развлачи кожицу па ћеш временом успети. На форуму је један члан описао како је успешно средио ситуацију без операције па пронађи.

Лепо је када неко није задовољан својим достигнућима јер га то води напред. Међутим, мислим да у твом случају ово не може да се примени.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

ne slusaj acu, aca stalno laprda i daje savete o vezbanju, nema nista od toga jovice ...

- slusaj ti mene, idi na obrezivanje , mnogo je bolje higijenski pa cak moze da bude i primamljivo devojkama, imaces mnogo bolju higijenu penisa... ja nisam imao fimozu, isao sam iz higijenskih razloga ... sto se tice tvoje velicine penisa , sasvim je dovoljna ja imam 25 i meni je oko 14 cm... nemoj da se tripujes oko toga.... samo opusteno
Odgovori