Potrebna pomoc..!!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
nesha_n
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2012 10:33 am

Potrebna pomoc..!!!

Post od nesha_n »

Pozdrav svima koji citaju...
Ako neko zna ista, neka kaze...

Pre 4 dana su pocele da mi se pojavljuju cudne stvari.. Prvo sam imao kao ranice po penisu, tacnije na kozici, kao pukotine/ranice, satim su se one povukle, a zatim je kozica pocela da bude jako suva, i nakon masturbacije su mi se pojavljivale crvene tackice koje bi nestale nakod, sat, dva.. Predpostavio sma da je Candida, pa sam samoinicijativno poceo da mazem kremu Cansen.. To se koliko vidim polako povlaci, ali nastaje mi nov problem.. Kozica mi se znatno suzila, ne mogu da je prebacim preko glavica, a da ne boli i pece, i tada kozica ponovo puca. O.O
Zanima me da li je to trenutno zbog Candide (ako je uopste ona u pitanju) ili zbog kreme Cansen...?
Da li ce se povuci..?
Citao sam o Fimozi i sl.. Pa me isto zanima, ako je to u pitanju, da lie je jedino resenje da se kozica skrati..

Inace imam dijabetes 2 godine..

Ukoliko znate nesto, recite :(
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Potrebna pomoc..!!!

Post od Dr011 »

kod upale vazna je higijena, a tad izbegavajte masturbaciju da se ne bi fizicki iritiralo dok se ne smiri...nakon povlacenja upale kozica se moze vratiti u normalu, ali desava se da nakon upale kozica ostane suzena, i sa svakom novom upalom da bude sve tesnija...kod dijabetesa posebno postoji sklonost ka upali kozice i glavica (balanopostitis), pa ako se to ponavlja, i ako se kozica pri tom stalno suzava, potrebno je uraditi obrezivanje kako bi se oslobodili tog problema, javite se urologu na pregled...
Odgovori