Potrebna pomoc - problem sa mokrenjem

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
markoelektro
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 28, 2011 3:38 pm

Potrebna pomoc - problem sa mokrenjem

Post od markoelektro »

Pre nekih mesec dana je pocelo da mi se desava sledece: Nakon skoro svakog mokrenja mi se desi da posle nekog vremena nezeljno ispustim nekoliko kapi mokrace. To se nekad desi odmah nakon mokrenja, a nekad nakon duzeg vremena (cak i posle 2o-ak minuta). Ne znam u cemu je problem... :-( Danas sam primetio da mi se pojavila neka bela flekica (kao da mi se koza peruta) odmah pored polnog organa. Ne znam da li je to povezano jedno sa drugim ali molim za savet.
markoelektro
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 28, 2011 3:38 pm

Re: Potrebna pomoc - problem sa mokrenjem

Post od markoelektro »

Mislim da nije normalno jer mi se to do sada nije desavalo, pogotovo ne nakon pola sata...
cate
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 04, 2011 2:03 pm

Post od cate »

Ja imam jedan mali problemcic,naime kada mokrim,kada tresem penis da bih skinuo mokracu,nekoliko kapljica ode po pantalonama.Da li je to normalno i ako nije kako da resim to mi veoma smeta.Hvala
cate
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 04, 2011 2:03 pm

Post od cate »

Ja imam jedan mali problemcic,naime kada mokrim,kada tresem penis da bih skinuo mokracu,nekoliko kapljica ode po pantalonama.Da li je to normalno i ako nije kako da resim to mi veoma smeta.Hvala
Drugi put ponavljam ovaj post
Braken
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 03, 2011 10:17 am

Post od Braken »

Cao.Ja sam novi na ovom forumu i muce me par sitnica,koje cu sada navesti:
a)Kada mokrim,da li je preporucljivo navuci kozicu preko celog glavica,ili navuci samo malo da mokraca moze da predje,mislim ovo pitam zbog higijene
b)Kada tresem penis od mokrace,gde je preporucljivo drzati ruku kad ga tresem,jer se nekad desi da kapljice odlete nekontrolisano,pa mi to smeta
c)Da li je to uobicajeno,da kada se okupam,operem i penis,sutradan uvece posle masturbacije i mnogo mokrenja on malo smrdi.

Malo su glupa pitanja,ali od velikog znacaja za mene,jer mi se samopouzdanje skroz srozalo,pa molim vas za odgovore,da bih bio mirniji.Hvala vam svima :(
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

markoelektro, normalno je da se naknadno izbaci nekoliko kapi mokrace koje zaostanu u unutrasnjem delu mokracnog kanala koji je kod muskaraca dugacak...ako je to vise nego uobicajeno potrebno je proveriti da li postoji neka infekcija, a to moze da se ustanovi jedino odlaskom kod lekara, radjenjem pregleda i laboratorijskih analiza...

a vi momci, sto se tice tresenja treba samo da budete pazljiviji da sacuvate pantalone, tu nekog problema i nema! :wink:
Braken
Novi član
Novi član

Post od Braken »

Da li je normalno da barem malo ostaje mokrace posle mokrenja, jer kad mokrim mokraca pada dole niz frenulum i to je tesko otresti?Hvala na odgovoru
Braken
Novi član
Novi član

Post od Braken »

Da li je normalno da kada tresem penis,da kapljice koje lete kad tresem idu po toj ruci sa kojom tresem,mislim zato se i peru ruke posle nuzde zar ne??
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

resenje su voda i sapun! :wink:
Odgovori