Potrebna pomoć (dilema)

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
netkonepoznat
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 21, 2014 9:11 pm

Potrebna pomoć (dilema)

Post od netkonepoznat »

Lijep pozdrav svima , kako naslov kaze , u dilemi sam , naime imam nelagodan osjecaj u desnom testisu , vise kao zuljanje , otisao sam doktoru opce medicine i izvadio krv medutim nalazi kazu da je sve u redu i da nemam nikakakvih problema . To me malo utjesilo! Da napomenem u zadnje vrijeme svaki dan su mi noge hladne pa me zanima da li je mozda do toga?planirao sam trazit za dva tjedna ako ne prode zuljanje uputnicu za urologa da napravi snimanje . Bio bih zahvalan ako bi mi netko znao objasniti od oka o cemu je rijec :) Hvala unaprijed!
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Potrebna pomoć (dilema)

Post od Dr011 »

trebalo bi pregledati testise, bez toga se ne moze nista reci...nekad moze postojati problem a da laboratorija bude uredna, zato je potrebno uvek i opipati testis...razne stvari mogu dovesti do takvog osecaja, i vezane za sam testis, ali i refleksno da se osecaj javi u njemu...svakako se javi urologu da proveri da li je sve u redu sto se tice testisa...
Odgovori