Potreban mi je savet

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Devil666
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 30, 2014 12:38 am

Potreban mi je savet

Post od Devil666 »

Postovani,

Pratim forum neko vreme, i mogu reci da mi je dosta pomogao kako bih se i sam upoznao sa nekim problemima, naravno radi preventive.

Ono sto me muci i za sta vas grupno molim za savet je:
Na svake dve nedelje odrzavam higijenu genitalnog dela brijanjem. Pre tacno mesec dana sam se isekao na vise mesta, bile su samo ogrebotine.
Kroz par dana na tim mestima sam primetio "ispupcenja" u boji koze velicine 1mm, ali su jedva primetna. Mislio sam da je doslo do promena na kozi jer sam zurio, izgrebao se, kasnije se taj predeo iritirao verovao sam da ce proci.
U toku drugog brijanja sam zakacio par njih, nije bilo vidljivih ostecenja ni boli, sem sto je poteklo malo krvi.
Danas sam problem shvatio ozbiljnije jer se brojcano tackice povecavaju od korena penisa ka sredini. Velicina im ostaje ista, ne osecam svrab, bol, nikakvu promenu. Karakteristicno mi je to sto ih ima samo u predelu brijanja i sto se dlake javljaju i po njima, cak se negde i ne primecuju ako se ne zagledam.
Problem mi je najslicniji mosculama ali definitivno nema istih desavanja.

Da li je neko imao slican problem? Otisao bih odavno do lekara, ali mi se desavalo par puta da prenaglim, pa ispadne da sam "utripovao".
Hvala svima.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Potreban mi je savet

Post od aaaca »

Какве везе има генитално бријање са хигијеном?!

Јављају ти се урасле длаке које си претходно обријао или мале инфекције због неадекватног начина бријања.
Odgovori