potreban savet

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
metzger
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 01, 2007 10:24 pm

potreban savet

Post od metzger »

vec duze vreme osecam tup bol u testisima,tacnije u desnom,to me muci vec nekih godinu dana i sve se mislim proci ce ali uzalud,u zadnje vreme pocinje ili mi se bar tako cini da me boli sve jace i cesce, i osecam da mi je desni testis kao blago naduven i boli me na malo jaci dodir da li zbog teskog fizickog napora ili cega vec ne znam ali bih voleo da mi neko kaze bar priblizno sta mi se desava.HVALA U NAPRED.
kacmins
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 01, 2007 8:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od kacmins »

Meni je posle povremenog bola u desnom testisu otkrivena hlamidija, ali kod tebe mi se cini da je u pitanju varikocela tj. zadebljanje vene.
Nisam kompetentan, ali i to ti je neka informacija.
U svakom slucaju - pravac lekar. Ne igraj se sa (buducom) decom.
Korisnikov avatar
Studenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 14, 2006 10:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: potreban savet

Post od Studenica »

metzger napisao:vec duze vreme osecam tup bol u testisima,tacnije u desnom,to me muci vec nekih godinu dana i sve se mislim proci ce ali uzalud,u zadnje vreme pocinje ili mi se bar tako cini da me boli sve jace i cesce, i osecam da mi je desni testis kao blago naduven i boli me na malo jaci dodir da li zbog teskog fizickog napora ili cega vec ne znam ali bih voleo da mi neko kaze bar priblizno sta mi se desava.HVALA U NAPRED.
Vidim da spominjas fizicki napor,moze biti varikocela,a mozda i bruh,u svakom slicaju pavac na pregled,da se ispipa i uradu ultrazvuk.poz
Odgovori