potencija

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
maslachak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 31, 2009 7:59 pm

potencija

Post od maslachak »

Cao svima,imam 26 godina,vezu od godinu ipo dana i novonastali problem sa potencijom,odnosno sa erekcijom,prosto receno moj polni ud nece da se podigne koliko treba a i kad to uspem brzo pada!Sportista sam,ne pijem,ne pusim,radio sam urino kulturu i sve je uredu,analize krvi su ok,povremeno imam problema sa povisenim krvnim pritiskom jer se puno i brzo iznerviram,imam kratak fitilj! :-? Ranije nisam imao takvih problema sve do pre par meseci,zelja postoji,nije upitanju ni rutina sa partnerkom nego jednostavno nece pa nece!Cesto idem u wc ali pijem i dosta tecnosti,nemam nikakve bolove pri mokrenju,ali povremeno u toku seksa i u trenutku ejakulacije osetim jak prodoran bol u predelu malog stomaka!Miris,boja i izgled sperme je uredan! :oops: Pmalo se stidi i plasim da odem kod lekara,molim doktorku i sve koji su imali slicnih problema za pomoc i savet i ako neko zna neki lek na prirodnoj bazi!Unapred zahvalan :roll:
gandraNS
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 31, 2009 3:06 am

Post od gandraNS »

isti problem i ja imam....sa tim sto i gubim zelju za sexom.... ne znam sta je brate... iz cista mira me krenulo, samo sto ja imam 23 godine....
Mihajlobre
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 12:34 am

Post od Mihajlobre »

Isti problem imam i ja. Jedino sto ja imam 53 godine.
Imam 103 kg Visok sam 184 Pijem redovno lekove za visok pritisak, Pusim ne pijem, ne jedem masno, ali klopam dobro.
Odgovori