Postovani,

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
lazar_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 04, 2011 9:15 pm

Postovani,

Post od lazar_ »

Voleo bih kada biste mogli da mi malo pomognete... Imam problema prilikom odrzavanja erekcije u toku seksualnog cina.. Ranije u 95% slucajeva mi se taj problem nije desavao.. Trenutno sam u vezi sa devojkom i prilikom predigre erekcija je prisutna i na odlicnom nivou, ali problem se javlja prilikom odvijanja seksualne aktivnosti, jer dolazi do njenog gubljenja, tj znatnog pada cvrstine penisa posle kraktog vremena (po mojoj proceni 3-4min).. Tri puta smo imali odnos i moze se reci da se sva tri puta to desilo..

Pretpostavljam da je problem psiholoske prirode, pa me zanima da li mi preporucujete da za sledeci put uzmem tabletu i samim tim ostvarim jedan kvalitetetan odnos i na taj nacin razbijem psiholosku blokadu? :-?

Unapred zahvalan!
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Postovani,

Post od tamaraft »

Posto je problem psiholoske prirode onda nema potrebe da se trujete lekovima koji vam nisu potrebni!

Razmislite sto tokom odnosa mozete imati blokadu i resite to u sebi! Ili i razgovoru sa partnerkom!

Nauchite da se opustite, stimulisete, vidite u partnerki stimulaciju a ne problem!

i nemojte nasedati na priche o carobnim lekovima i kapsulama i tableticama, one ne leche problem vec vas bacaju u jos dublje probleme!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
MIXTER
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 08, 2011 5:56 pm
Kontakt:

Re: Postovani,

Post od MIXTER »

Zbog uzbudjenja mozda.Skoncentrisi se na to sto radis.Nemoj misliti na nesto 100to :D
Odgovori