Postovani, molim za pomoc

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
RecycleE
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 18, 2012 1:34 pm

Postovani, molim za pomoc

Post od RecycleE »

Voleo bih ako bi ste bili ljubazni da mi pomognete sa mojim problemom. Imam 23 godine i kozica na mom penisu se nije jos spustila. Koliko sam ja shvatio citajuci razne clanke na ovom sajtu definitivno nije u pitanju Fimoza jer ja mogu kozicu da spustim do kraja i vratim. Ja je uvek vratim jer me je strah da nesto ne pogrosam. Jos jedna stvar, kada spustim kozicu duz cele ivice glansa, odnosno po krajevima glansa, ali samo po krajevima, se promjeni boja kao da pomodri, zato je uvek i vratim.
Druga stvar je da sam kao mali slucajno pre vremena spustio kozicu, ali mi je urolog tada vratio nazad i nisam vise imao nikakvih problema sa penisom osim sto me je posle toga malo peckao.
Treca stvar je i razlog sto Vam se obracam. Vec duze vreme sam na radu u inostranstvu tacnije u Stokholmu i slabo znam jezik, tako da bi svaki moj odlazak kod njihovog lekara bio uzaludan. Voleo bih ako bi neko od Vas mogao da mi pomogne ovako na daljinu i kaze o cemu se radi i da li je stvar hitna? Hvala unapred!
Odgovori