Posle cirkumcizije

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
kimy39
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 19, 2012 10:01 pm

Posle cirkumcizije

Post od kimy39 »

Zanima me od nekog ko se operisao u zrelom dobu(posle 20-ete),kakva iskustva ima posle zahvata sto se tice masturbacije i seksa?Odnosno na koji nacin masturbira sa suvim glansom bez kozice i posle koliko vremena je spreman na te aktivnosti?
heldenbariton
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 15, 2012 5:21 pm

Re: Posle cirkumcizije

Post od heldenbariton »

kimy39 napisao:Zanima me od nekog ko se operisao u zrelom dobu(posle 20-ete),kakva iskustva ima posle zahvata sto se tice masturbacije i seksa?Odnosno na koji nacin masturbira sa suvim glansom bez kozice i posle koliko vremena je spreman na te aktivnosti?

To zavisi od osobe do osove ali otprilike drug mi je pricao da oko 8 nedelja mu je trebalo da se sve zaleci. Sto se tice seksualnih funkcija kaze da mu je bilo cudno jer nije bas znao kako ali se kao naviknes, zavisi i koja je vrsta cirkumcizije i koliko je koze ostavljeno. Ne moze bas da se generalizuje, sto se tice sexa kaze da je osecaj gotovo isti i da nema neke razlike.
kimy39
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 19, 2012 10:01 pm

Post od kimy39 »

Hvala na odgovoru

Znaci normalno funkcionisanje posle 2 meseca...Sto se odnosa tice to je u redu.Jedino me brine to koliko ce kozice ostaviti,jer mislim da je logicno da seku do frenuluma,jer ipak ne znam kakav ce sok biti jer je svaki nadrazaj dosad bio sa kozicom,osim sa kondomom kojeg koristim ako bas "moram".Masturbacija je moguca ranije predpostavljam?
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Post od MarkoKg9 »

kimy39 napisao:Hvala na odgovoru

Znaci normalno funkcionisanje posle 2 meseca...Sto se odnosa tice to je u redu.Jedino me brine to koliko ce kozice ostaviti,jer mislim da je logicno da seku do frenuluma,jer ipak ne znam kakav ce sok biti jer je svaki nadrazaj dosad bio sa kozicom,osim sa kondomom kojeg koristim ako bas "moram".Masturbacija je moguca ranije predpostavljam?
Zavisi sve od slučaja, postoji potpuna ili delimična cirkumzacija, pa ti može biti uklonjena koža komplet ili samo deo.
U svakom slučaju posle toga treba ta 2 meseca oporavka manje-više, verujem da mastrurbacija može malo ranije, kada osetiš da ti je zarasla dovoljno rana.
Odgovori