Pomozite mi

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Zabrinut_87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 17, 2006 12:34 pm

Pomozite mi

Post od Zabrinut_87 »

Sve je pocelo pre nekoliko dana. Poceo sam redovnije da se vidjam sa svojom devojkom, i odjednom su poceli da me posle vidjanja ili u toku vidjanja bole testisi. Bili smo u parku, ljubili smo se na klupici, i odjednom osetio sam bol u testisima, bol sam jasno osetio kada sam pipkao testise (nisam ih stiskao, samo sam blago pipkao). Nismo imali sexualne odnose, nikada. To je proslo, i bol je posle par sati nestala. Posle jedan dan, masturbirao sam , i primetio da mi se vise luci necega, ne znam cega, ali sperma nije. To se nastavilo, i dalje mi se (cini mi se) po malo luci... kao neki sekret, nisam siguran sta je. Nisam ranije imao nikakvih problema. Imam 18 godina. Devojka mi kaze da je to autosugestija, i da sam ja sebe maltene ubedio da sam bolestan. Moguce je da je i to , jer sam jako plasljiv sto se tice bolesti, mozda sam cak blizu i hipohondrije. Molim za pomoc, nikako mi se ne ide kod lekara, da li ce ovo brzo proci, i da li moze biti opasno? Hvala
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

:D Bas si simpatican. I ja sam sto se tice bolesti isto kao i ti! :D

To sto su te boleli testisi za vreme i posle vidjanja sa devojkom je sasvim, sasvim normalna stvar (99,99% jer niko ti 100% ne moze reci ovako preko neta). :D I meni su se testisi raspadali od bola kada sam bio mlad i nevin. :D To ti je zato sto se verovatno nevidjeno napalis, penis ti je svo vreme u erekciji a nista ne uradis, ne ejakuliras, tako da je od toga verovatno. Secam se da nisam mogao da hodam, jezivo je bilo. :D I bas kao sto ti kazes, cim ih pipnem bole...

Sto se tice tog lucenja sto kazes da nije sperma, to je takodje najverovatnije posledica svega toga, jer na primer penis luci nesto sto nije sperma (a u cemu ipak ima malo sperme) kada je u erekciji i kada si napaljen, cak i za vreme odnosa, kao bela tecnost, sluzi za podmazivanje penisa itd.

Probaj i videces da u normalnim okolnostima se to ne luci, a kada si sa devojkom i kada se napalis, pa dodjes kuci, videces da ti je glavic "podmazan" tim necim sto ti kazes. :)
Zabrinut_87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 17, 2006 12:34 pm

Post od Zabrinut_87 »

Hehe, vidis da mi nisi sada odgovorio, ja bih se ubio od zabrinutosti. Uzdrzavao sam se od masturbacije, jer sam se plasio da nesto ne zafrknem. Nije mi jasno zasto tako jako bole, tako su osetljivi na dodir, ali jednostavno ne mogu ja njega da kontrolisem, on vodi svoj zivot, dize se kada mu se cefne, i nervira me kada boli... ali vidis nisam znao da je to normalno. Znaci ne trebam da se brinem? Hvala ti puno Ka1
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Ka1, bas si lepo sve objasnio........... :lol: :lol: :lol: , ja sam pokusala da srocim, ali mi nije bas poslo od ruke.... da zvuci bas tako jednostavno i kristalno jasno.....umes da biras reci, svaka cast!! :wink:

Zabrinuti, opusti se i uzivaj, sve to tako mora da bude, i nije nista strasno!! Kad budes krenuo u akciju, koristi obavezno kondom, narocito u pocetku (dok ne savladas gradivo), ali i kasnije, jer kao sto ti je Ka1 lepo objasnio, u tome (a inace, zove se presemena tecnost) takodje ima spermatozoida, pa da bi postedeo devojku i sebe neprijatnosti zvane: nezeljena trudnoca, i polno prenosive bolesti, nemoj da se ustrucavas da koristis uvek kondom, jer je i jedan jedini put dovoljan za sve neprijatnosti koje mozes da dozivis od te magicne stvari zvane sex!! :wink:

Pozdrav i sve najbolje, Majja! :wink:
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Ja mislim da ne bi trebalo, mada ti ja to pricam onako laicki, iz svog iskustva, znaci ja nisam lekar a i da jesam ne bih mogao nista da ti kazem bez pregleda. Ali isto to se desavalo i meni i svakom drugom muskarcu, veruj mi. Secam se jednom kada sam se mazio sa jednom devojkom na moru, bukvalno sam posle toga hodao kao da sam rodjen na konju. I bol mi prodje tek ujutru kada se probudim.

Jednostavno, testisi tako reaguju, na neki nacin je i logicno, napalis se ko mladi majmun :) mo's misliti sta se sve fizioloski desava dole i na kraju se ne oslobodis "stresa" ... ;)

Samo ti uzivaj i nemoj mnogo da mucis testise mazeci se na klupi sa devojkom nego u akciju! I OBAVEZNO KONDOM sto kaze Maja! Opusti se i cepaj! :) Sto da razmisljas...
Odgovori