Ne znam da li je ovo normalno sto mi se desava,molim Vas puno da mi pomognete.Ukratko cu objasniti moj problem,nije mi prijatno uopste:
Imam 20 godina.Pokusao sam da prvi put imam odnos sa devojkom,medjutim erekcija mi je bila slaba,digao se malo al nije bio potpuno cvrst,i sad sam se opteretio time da nisam mozda bolestan,ne pusim,bavim se sportom vec 10 godina,pijem veoma retko,potpuno se dobro osecam,al ovo me kopka.Jutarnje erekcije su nekada jake nekad slabije,neki put i ne primetim.Primetio sam da kad masturbiram u lezecem polozaju na ledjima ali sa savijenim nogama u kolenima,erekcija nije 100 % vec nekih 80-90%,a onda opruzim noge i erekcija je kao kamen,al bukvalno kao kamen.Da li je ovo normalno ili ne?Da li ima veze sa tim da kad opruzim noge stegnem neke misice? Ne znam dal da idem kod urologa ili kod psihologa.Od muke mi je postalo smesno.Molim Vas za savet.hvala puno.
POMOZITE,MOLIM VAS PUNO!!!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: POMOZITE,MOLIM VAS PUNO!!!
Pretrazi forum ima tri miliona takvih tema ...
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
Sve je normalno sa tobom.
Imaš možda blagu psihičku blokadu zbog nervoze i nisi možda potpuno opušten prilikom odnosa, i zato dodje do "zakucavanja". Inače je sve ok, samo se opusti, nema potrebe da posećuješ lekara.
Imaš možda blagu psihičku blokadu zbog nervoze i nisi možda potpuno opušten prilikom odnosa, i zato dodje do "zakucavanja". Inače je sve ok, samo se opusti, nema potrebe da posećuješ lekara.

-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 28, 2012 10:18 pm
Nista strasno, svima se to desava. Ko kaze da mu se to nije desilo, taj nije ****
Samo se opusti, malo duza predigra, ili neko vino da se opustis (opustite) i cepaj!

Samo se opusti, malo duza predigra, ili neko vino da se opustis (opustite) i cepaj!