POMOZITE! FIMOZA!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
anonimni-covek
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 17, 2012 4:36 pm

POMOZITE! FIMOZA!

Post od anonimni-covek »

Imam jedan problem,pa sam resio da vas pitam,ako neko zna da mi kaze sta se desava sa mojim penisom, ili da me posavetuje sta da uradim.Naime,imam 16 godina i neko vreme se nisam zadovoljavao, jedno 2 nedelje, i kad mi je dosla volja da opet pocnem, primetio sam da mi se kozica povukla gore,i da je ne mogu prevuci preko glavice penisa. Pre je sve bilo ok, mogao sam da prevucem skroz preko glavice,ali sad nzm sta se desilo... ako neko zna sta je upitanju neka napise,bio bih mu zahvalan :)
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: POMOZITE! FIMOZA!

Post od Dr011 »

ne mozes da je vratis na glavic ili da je svuces sa glavica? mora se videti da li je kozica tesna, sto se moze ustanoviti samo pregledom...
anonimni-covek
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 17, 2012 4:36 pm

Post od anonimni-covek »

Ne mogu da je svucem sa glavica.
ana111
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 05, 2012 12:25 pm

Post od ana111 »

Mom sinu on ima 3.5god. su makazama bez anestezije odvajali kozu slepljenu za glavic pise(oko celog glavica je bilo ), moram da naglasim da on nije imao problema pre odvajanja ni infekcije, poslali su nas na pregled i ustanovili da je koza slepljena, on se toliko istraumirao da sad ne dozvoljava da ispiramo jer ga boli cak je poceo od straha da muca kad prica , receno nam je da 3 puta dnevno povlacimo i peremo pisu al je to ne izvodljivo jer mi moramo da primenimo silu kad god treba da se pere. Sta da radim, molim vas za odgovor. Unapred hvala.
Odgovori