pomoc u vezi sa bradavicom na penisu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Yoyo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 11, 2008 5:56 pm

pomoc u vezi sa bradavicom na penisu

Post od Yoyo »

Pozdrav
Prije mozda godinu i po dana imao sam sex bez kondoma sa jednom djevojkom.
Duze vremena sam brijao stidne dlačice brijačem, međutim pojavile su se tri stvari.
Prva je bradavica, za koju sam mislio da je urasla dlaka na početku, pokušao sam istiskati ali se to vraćalo (takođe sam pokušao da pincetom izvadim dlaku). Tek skoro sam došao na ideju da pogledam spolne bolesti i vidio sam da postoje kondilomi, tako da je veoma moguće da imam to, pa da li biste mogli da pogledate sliku i da mi kažete da li je to to.

Druga stvar je crna tačkica koja podsjeća na mladež. Da li je moguće da mladež izraste na tom mjestu ili je nešto opasnije?

Treća stvar je mala bradavica na kožici ispod glave penisa.

Molim vas da pogledate sliku i odgovorite mi.

Unaprijed zahvalan.

Slika
Yoyo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 11, 2008 5:56 pm

Re: pomoc u vezi sa bradavicom na penisu

Post od Yoyo »

da, ne znam zašto, ali neće da prikaže cijelu sliku, ako biste mogli da je otvorite putem prevlačenja u adress bar (gdje se kucaju stranice www.)
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: pomoc u vezi sa bradavicom na penisu

Post od Dr011 »

Ova prva promena odgovara kondilomu. Treba se to ukloniti. Sto se tice tamnije promene moze biti i druge prirode. Treca se ne vidi na ovoj slici. Javi se svakako na pregled dermatovenerologu.
Odgovori