POMOC!!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
a123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 13, 2012 1:08 am

POMOC!!!

Post od a123 »

Imam 16 godina i imam relativnu fimozu, tj. kad mi je penis u opustenom stanju kozicu mogu bez problema da povicem, ali kada je u ereakciji pre nisam mogao skoro uopste a kada sam poceo malo po malo da istezujem kozicu sada u stanju erekciji mogu cak mislim da povucem kozicu malo vise od pola...
Hteo sam da vas pitam da li mogu sada da povicem kozicu u stanju erekcije do kraja ali me malo zateze posto mi se cini da mozda i mogu ali se plasim da ne dodje do parafimoze...Sta treba da radim? Voleo bih da cujem vasa iskustva vezano za to...
Ptrebna mi je pomoc...Hvala u napred!!!
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: POMOC!!!

Post od Dr011 »

mozes da pokusas pazljivo, bez velike sile, upravo da ne bi napravio parafimozu...vezbaj, rastezi to postepeno, svaki put sve vise i vise, kozica bi trebalo da moze skroz da se svuce...probaj da je svuces, dok ne probas neces moci da znas, ako se bas desi da nikako ne mozes da je vratis javi se u tom slucaju odmah lekaru, jer ne treba dugo da ostane zaglavljena...
Odgovori