Pomoc.
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Pomoc.
Pozdrav svima, ja imam slican problem kao i korisnik theproblem.. Imam crvene tackice po glavicu, msm nisu tackice vec je to kao neko crvenilo koje je povezano.. Pojavilo mi se pre 5 dana i prekjuce se sklonilo.. I penis mi je mnogo olaavio i ispusta neke gadne mirise.. A ispusta i neke tecnosti i kad god ispusti ja to osetim.. A te tecnosti prave neke bele mrlje po gacama i smrde pa cesto moram da menjam gace.. Imam i ja par uskih bokserica koje nosim mozda je i zbog toga ?? I kad mokrim nemogu iz prvog mlaza vec 2 puta krene po malo pa tek onda veliki mlaz..
Re: Pomoc.
obavezno od urologa
Imam 13 godina pa mi nije svejedno da kazem roditeljima o tome.. El ima neko neki drugi savet osim odlaska kod urologa ?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Jul 12, 2010 12:31 am
Znaci ne mogu da verujem.
ZASTO, ZA IME BOGA, NE BI REKAO RODITELJIMA?!
NARAVNO da ne postoji nijedan drugi savet osim odlaska kod urologa.
Odmah im reci i idite kod lekara i sve ce biti ok.
ZASTO, ZA IME BOGA, NE BI REKAO RODITELJIMA?!
NARAVNO da ne postoji nijedan drugi savet osim odlaska kod urologa.
Odmah im reci i idite kod lekara i sve ce biti ok.

asdfasdf, moze da se radi o crvenilu zbog iritacije (npr. pri masturbaciji), a sto se tice tecnosti to moze da bude presemena tecnost koja se normalno luci iz penisa (u stanju uzbudjenosti) ili se radi o semenoj tecnosti (spermi), u tvojim godinama to pocinje da se javlja, i sve to moze da ostavi trag na vesu...inace ispod kozice se normalno nakuplja "prljavstina" koja se zove smegma, a jos kad se pomesa sa svim tim izlucevinama nastaje neprijatan miris, zato je potrebno penis svakodnevno prati...
inace, ako neki problem postoji to se moze utvrditi samo pregledom...
inace, ako neki problem postoji to se moze utvrditi samo pregledom...