Pomoc.

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
asdfasdf
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 11, 2011 9:55 am

Pomoc.

Post od asdfasdf »

Pozdrav svima, ja imam slican problem kao i korisnik theproblem.. Imam crvene tackice po glavicu, msm nisu tackice vec je to kao neko crvenilo koje je povezano.. Pojavilo mi se pre 5 dana i prekjuce se sklonilo.. I penis mi je mnogo olaavio i ispusta neke gadne mirise.. A ispusta i neke tecnosti i kad god ispusti ja to osetim.. A te tecnosti prave neke bele mrlje po gacama i smrde pa cesto moram da menjam gace.. Imam i ja par uskih bokserica koje nosim mozda je i zbog toga ?? I kad mokrim nemogu iz prvog mlaza vec 2 puta krene po malo pa tek onda veliki mlaz..
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Pomoc.

Post od vasa »

obavezno od urologa
asdfasdf
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 11, 2011 9:55 am

Post od asdfasdf »

Imam 13 godina pa mi nije svejedno da kazem roditeljima o tome.. El ima neko neki drugi savet osim odlaska kod urologa ?
Usputsamtu
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jul 12, 2010 12:31 am

Post od Usputsamtu »

Znaci ne mogu da verujem.
ZASTO, ZA IME BOGA, NE BI REKAO RODITELJIMA?!
NARAVNO da ne postoji nijedan drugi savet osim odlaska kod urologa.
Odmah im reci i idite kod lekara i sve ce biti ok. ;)
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

asdfasdf, moze da se radi o crvenilu zbog iritacije (npr. pri masturbaciji), a sto se tice tecnosti to moze da bude presemena tecnost koja se normalno luci iz penisa (u stanju uzbudjenosti) ili se radi o semenoj tecnosti (spermi), u tvojim godinama to pocinje da se javlja, i sve to moze da ostavi trag na vesu...inace ispod kozice se normalno nakuplja "prljavstina" koja se zove smegma, a jos kad se pomesa sa svim tim izlucevinama nastaje neprijatan miris, zato je potrebno penis svakodnevno prati...
inace, ako neki problem postoji to se moze utvrditi samo pregledom...
Odgovori