POMOC!!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
popaj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 29, 2005 3:31 am

POMOC!!!

Post od popaj »

Ovako, imam jedan problem! Cesto mi se desava da kada opadne erekcija penis krene da luci neku providnu tecnost (kao neku sluz) Bukvalno, cak i kada se malo uzbudim ona odmah pojacano krene da izlazi! Znam da penis luci neku tecnost al sad dal je to to... Ako jeste, zasto se luci u tolikim kolicinama? Da nije mozda neka bakterija u pitanju? I da napomenem da mi se u testisima spustila vena (tako barem doktor kaze), da to nije kila (ili kako se vec zove) nego da se vena spustila i da ona moze, ako mi smeta, da se vrati na mesto zacas! Pa ne znam dal to ima nekakve veze sa mojim problemom!
Molim Vas, ako neko zna o cemu se radi ostavite odgovor!

HVALA UNAPRED!!!
NENAD67
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 1:11 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od NENAD67 »

bez straha, ta sluz ima svrhu podmazivanja i nije nista neprirodno. kolicina je individualna od muskarca do muskarca... :P
minja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 11, 2005 9:44 pm

Post od minja »

A da li je normalno da to sto ste prethodno pominjali kao sluz ima miris i to neki neodredjen tj. ne mogu da kazem da je neprijatan ali ni prijatan? Nema je u nekim velikim kolicinama i pojavljuje se samo prilikom uzbudjenje.
NENAD67
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 1:11 am

Post od NENAD67 »

apsolutno normalno, bez brige...
minja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 11, 2005 9:44 pm

Post od minja »

Hvala Vam puno na odgovoru!
Veliki pozdrav
popaj
Novi član
Novi član

Post od popaj »

HVALA PUNO!!! Ja se bas zabrinuo, al sad je lakse! Evo jos jedno pitanje vezano za to, jel u toj tecnosti ima spermatozoida i da li moze devojka da zatrudni od toga?

Hvala jos jednom!!!
Hektor_bgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Dec 11, 2004 1:09 am

Post od Hektor_bgd »

Moze!
Sapienti sat!
popaj
Novi član
Novi član

Post od popaj »

HVALA NA ODGOVORIMA!!!

POZDRAV!!!
popaj
Novi član
Novi član

Post od popaj »

A jel mozda zna neko kako bih mogao da sprecim ili da umanjim ovaj problem, ako uopste moze da se resi jer bas pocinje da me iritira!!!
bratislav
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 28, 2005 11:22 pm

Post od bratislav »

Koliko sam ja upucen, ta sluz koja te nervira je sekret koju luci prostata, sukurina :lol: , i ona daje bolju pokretljivost spermatozoidima, zato samo opusteno, i meni je ponekad pojacano njeno lucenje, sve zavisi koliko si uzbudjen, pozdrav.
popaj
Novi član
Novi član

Post od popaj »

Al mora da postoji neki nacin kako da to sprecim, da se barem izlucuje u manjim kolicinama ako ne moze skroz da se zaustavi!!!
bratislav
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 28, 2005 11:22 pm

Post od bratislav »

Ako je u pitanju lucenje sekreta prostate, to ne mozes ( koliko sam ja upucen ) spreciti; verujem da se moze smanjiti, mislim da nema potrebe za brgu...ipak, raspitaj se...mozda je gresim :lol:
Pozdrav :D
popaj
Novi član
Novi član

Post od popaj »

Hvala jos jednom!!!
Odgovori