Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Ovako, imam jedan problem! Cesto mi se desava da kada opadne erekcija penis krene da luci neku providnu tecnost (kao neku sluz) Bukvalno, cak i kada se malo uzbudim ona odmah pojacano krene da izlazi! Znam da penis luci neku tecnost al sad dal je to to... Ako jeste, zasto se luci u tolikim kolicinama? Da nije mozda neka bakterija u pitanju? I da napomenem da mi se u testisima spustila vena (tako barem doktor kaze), da to nije kila (ili kako se vec zove) nego da se vena spustila i da ona moze, ako mi smeta, da se vrati na mesto zacas! Pa ne znam dal to ima nekakve veze sa mojim problemom!
Molim Vas, ako neko zna o cemu se radi ostavite odgovor!
A da li je normalno da to sto ste prethodno pominjali kao sluz ima miris i to neki neodredjen tj. ne mogu da kazem da je neprijatan ali ni prijatan? Nema je u nekim velikim kolicinama i pojavljuje se samo prilikom uzbudjenje.
HVALA PUNO!!! Ja se bas zabrinuo, al sad je lakse! Evo jos jedno pitanje vezano za to, jel u toj tecnosti ima spermatozoida i da li moze devojka da zatrudni od toga?
Koliko sam ja upucen, ta sluz koja te nervira je sekret koju luci prostata, sukurina , i ona daje bolju pokretljivost spermatozoidima, zato samo opusteno, i meni je ponekad pojacano njeno lucenje, sve zavisi koliko si uzbudjen, pozdrav.
Ako je u pitanju lucenje sekreta prostate, to ne mozes ( koliko sam ja upucen ) spreciti; verujem da se moze smanjiti, mislim da nema potrebe za brgu...ipak, raspitaj se...mozda je gresim
Pozdrav