Imam svrab, uradila sam pregled urina i rezultati kazu:
Albumen - Neg
Leukociti- 4-6
Pl.Epitel- pesak
Bakterije- Retke
Sta preporucujete od lekova?
Pomoc
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- (!) korisnik udaljen sa foruma
- Pridružio se: Sre Feb 21, 2007 12:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Pomoc
Niakvi lekovi,samo sto vise vode!!Moze i uvin cajMaja354 napisao:Imam svrab, uradila sam pregled urina i rezultati kazu:
Albumen - Neg
Leukociti- 4-6
Pl.Epitel- pesak
Bakterije- Retke
Sta preporucujete od lekova?
U zdravom telu zdrav duh,i obrnuto:)
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Feb 24, 2007 12:45 am
dajte ljudi pa............uvin caj je od skora zabranjen..........dokazano je da nepovoljno utice na organizam i pospesuje starenje(stvaranje slobodnih radikala)a u kombinaciji sa baktrimom(sto je takodje cesto primenjivano u lekarskoj praksi)pospesuje stvaranje upravo KAMENJA u bubregu................
prema novoj semi dozvoljeno ga je piti cetiri puta godisnje po pet dana najduze...........
ako mi ne verujete proverite.......rekose nam na seminaru na kopaoniku prosle godine.............najnovija naucna istrazivanja su to potvrdila........ a i kao ustanova smo dobili zvanicno saopstenje povodom izmena terapije doticnim sredstvom.......................
prema novoj semi dozvoljeno ga je piti cetiri puta godisnje po pet dana najduze...........
ako mi ne verujete proverite.......rekose nam na seminaru na kopaoniku prosle godine.............najnovija naucna istrazivanja su to potvrdila........ a i kao ustanova smo dobili zvanicno saopstenje povodom izmena terapije doticnim sredstvom.......................
-
- Stalni član
-
- (!) korisnik udaljen sa foruma
- Pridružio se: Ned Feb 25, 2007 8:29 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Stalni član
- Vragolasta Amfibija
- Moderator