Pomoc...svrab..

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

bonux
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 15, 2009 6:42 pm

Pomoc...svrab..

Post od bonux »

Pozdrav
Prvi put pisem na vasem forumu, prelistao sam dosta tema i mogu vam reci da ste vrlo efikasni.Imam sledeci problem, imam 19 god , nakon odnosa sa devojkom(bez kondoma) koristio sam sapun kako bi lepo oprao penis i cini mi se da sam ga tad i inficirao, na pocetku je bilo peckanje pri mokrenju a sutra dan svrab, ucestaliji, nakon nedelju dana i posle ispiranja mi je proslo.Mesec dana nakon tofa sam ponovo imao odnos sa devojkom i 20 sata nakon odnos opet mi se javio svrab i crvenilo izmedju glavica i koze penisa(koza penisa je bila otecena sa strane).

Ne znam u cemu je problem, nisam se obratio lekaru...Da li mi vi mozete pomoci
Korisnikov avatar
bevana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 31, 2009 3:14 pm

Re: Pomoc...svrab..

Post od bevana »

kandida mozda.bolje koristi kondom,posto ocigledno da ti se svrab i peckanje javljaju posle nezasticenog odnosa.
i da,idi do urologa. :)
bonux
Novi član
Novi član

Post od bonux »

Molim vas pomiZite, nisam bio kod urologa, ali se bojim da imam hlamidiju...Kazu da je neizleciva :(
Korisnikov avatar
bevana
Aktivan član
Aktivan član

Post od bevana »

prvo,nije neizleciva.drugo,odkud ti ideja da imas bas hlamidiju??
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

bevana napisao:prvo,nije neizleciva.drugo,odkud ti ideja da imas bas hlamidiju??
cuo covek da je to modernopa i on zakacio... :D malo se saim,dok god te lekar ne pregleda neces znati,mnogi preporucuju da se uradi bris i ostale stvari,to ce ti on vec reci,samo otidi kod njega...
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Ne smishljajte dijagnoze sami vec se obratite lekaru!

Necete nishta postici pisanjem po forumu i ne odlaskom kod lekara, valjda je prechi zivot i zdravlje reproduktivnih organa nego strah od lekara??
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Pera90ns
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 1:58 pm

Post od Pera90ns »

tamaraft napisao:Ne smishljajte dijagnoze sami vec se obratite lekaru!
Jao ja sam jedan od tih koji sami daju sebi dijagnoze i pre nego sto odu kod lekara :)
Pre jedno 2 nedelje sam dijagnozirao da imam bruh :D, na kraju e ispostavilo da sam sa,mo istegao ligamente :)

Ovo sam napisao da bi bonux video da je bolje sto pre otici kod lekara nego se tu jedariti i nervirati.
bonux
Novi član
Novi član

Post od bonux »

Imam simptome ali ne mogu da utvrdim koja polna bolest je u pitanju...Mada mislim da nije ozbiljno, bojim se da ce nakon seksa da mi se povrati svrab, i moju partnerku svrbi , ne znam o cemu je rec,bojim se da ako odem kod urologa, i uradim bris i na kraju ispadne sve ok a samo sam se maltretirao...
Korisnikov avatar
bevana
Aktivan član
Aktivan član

Post od bevana »

pa cim svrbi i tebe i nju,verovatno je kandida.to nije bolest vec gljivica.tebi ce dati neku mast,a njoj vaginalete.ovo je pod uslovom da je kandida.
a sigurno se neces dzabe maltretirati i raditi bris,jer nesto ocigledno imas.
koristi kondom dok se ne izlecite oboje,i nemoj da se zezas sa zdravljem.
Pera90ns
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 1:58 pm

Post od Pera90ns »

bonux napisao:Imam simptome ali ne mogu da utvrdim koja polna bolest je u pitanju...Mada mislim da nije ozbiljno, bojim se da ce nakon seksa da mi se povrati svrab, i moju partnerku svrbi , ne znam o cemu je rec,bojim se da ako odem kod urologa, i uradim bris i na kraju ispadne sve ok a samo sam se maltretirao...
Mozda ces se izmaltretirati, ali ces znati sta ti je i da li ti je nesto.
bonux
Novi član
Novi član

Post od bonux »

Mislite da je kandida, da li kandida moze da se izleci bez lekova tj sama od sebe??? :cry:
Korisnikov avatar
bevana
Aktivan član
Aktivan član

Post od bevana »

ne.idite kod lekara oboje,aman.
bonux
Novi član
Novi član

Post od bonux »

Nazalost, nismo otisli kod lekara, tvrdoglav sam, vise me ne svrbi kao ranije, sad mnogo manje, pecne malo na vrhu glavica, msm da ima veze sa kanalima, , imamo sex sa zastitom, misli da bi bez zastite oped izazvao svrab....
bonux
Novi član
Novi član

Post od bonux »

Od ovoga me bole testisi, jel normalno da mi glavoc ispuca tj ima pukotine
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

nije normalno da ima pukotine, znaci da neki problem postoji...zasto lepo ne odes na pregled, jedino tako ces znati o cemu se radi...ako problem postoji treba ga resiti, ne treba to da trpis i da se brines, zar nije lakse kad se muka skine s vrata...i ne smes da dozvolis da ukoliko neka infekcija postoji uznapreduje...tad ce lecenje ici teze i sporije...zato sto pre na pregled, nemas cega da se plasis i ustrucavas, to je jedna najnormalnija stvar...ako se ispostavi da je sve u redu sigurno nece biti uzaludan odlazak kod lekara, jer ces onda znati da je sve uredu i bices miran, ali ako nije sve u redu onda ce ti upravo taj odlazak jedino pomoci, i nista drugo...samo hrabro!
Odgovori