pomoc...problem sa mokracnom besikom...
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
pomoc...problem sa mokracnom besikom...
..zdravo javljam se u nadi da cete mi pomoci pri resavanju mog problema.Imam 23 godine i imala sam kamenac u desnom bubregu,nakon nekog vremena sam uspila da ga se resim ali ipak se vratio,s vremena na vreme me zaboli,zatim su mi odstranili slepo crevo (kako se to zove kod nas) zbog desnog jajnika jer mi je cistican,medutim sada imam veci problem s mokracnom besikom. Kada moram na wc jednostavno nemogu da zadrzim mokracu ni minutu,krenu bolovi i zatim mokraca sama curi,bez da ista osetim. molim vas ako mozete nesto da mi preporucite sta treba da radim... unapred zahvalna...
Re: pomoc...problem sa mokracnom besikom...
Вероватно имаш упалу бешике или мокраћних канала. Можда је и песак узрок проблема. Антибиотике не могу да ти препоручим јер ће ти то лекар преписати после урађеног антибиограма мокраће. Добри чајеви могу да се нађу у Институту "Јосиф Панчић". Добро ће ти доћи право ацидофилно млеко (не оно из продавница) које прави Завод за млекарство. Такође, постепено повећавај унос чисте воде. Ако си финансијски у могућности, користи Пролом воду или Росу јер имају мали суви остатак. На мом сајту Ацин сајт (адреса и у профилу) имаш разних ствари па прочитај. Линкове према горе наведеним институцијама имаш под Линкови, Здравље, а остале здравствене савете под Савети, Здравље.