Pomoc mi je potrebna

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Milos milosavljevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 22, 2017 9:05 am

Pomoc mi je potrebna

Post od Milos milosavljevic »

Imam problem vec dva ipo meseca,kada mokrim osecam kako mokrim i posle mokrenja me pece,kada masturbiram meni ne izlazi sperma nego vec neka bela gusta stvar koja smrdi,na glavicu penisa kod rupe imam povecanje kao dva mala zida i imam neke bele tacke po obodu glavica i procitao sam da su to neke tinusove zlezde(sad oco ne razumem zato sto odrzavam higijenu penisa i nikad nisam imao seksualne odnose)i kada perem glavic imam iritaciju tako da oswcam kada ga perem(nadam ss da nije karcinom).pre dva meseca sam uzimao palitrex sedam dana i smirilo se i vratilo se i to ne razumem
.hvala na odgovorima
Milos milosavljevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 22, 2017 9:05 am

Re: Pomoc mi je potrebna

Post od Milos milosavljevic »

[quote="Inostranstvo"]Ma kakav karcinom?!
Idi u prvu privatnu lab. i uradi urino kulturu i znaces ako su bakterije u pitanju,koji antibiotik da uzimas. A moze da bude i upala prostate,sve

Vec sam mesec dana pred problema pregledao urin nista i zaboravio sam da kazem da imam zadebljanje u kanalu
Odgovori