Imam problem vec dva ipo meseca,kada mokrim osecam kako mokrim i posle mokrenja me pece,kada masturbiram meni ne izlazi sperma nego vec neka bela gusta stvar koja smrdi,na glavicu penisa kod rupe imam povecanje kao dva mala zida i imam neke bele tacke po obodu glavica i procitao sam da su to neke tinusove zlezde(sad oco ne razumem zato sto odrzavam higijenu penisa i nikad nisam imao seksualne odnose)i kada perem glavic imam iritaciju tako da oswcam kada ga perem(nadam ss da nije karcinom).pre dva meseca sam uzimao palitrex sedam dana i smirilo se i vratilo se i to ne razumem
.hvala na odgovorima
Pomoc mi je potrebna
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 22, 2017 9:05 am
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 22, 2017 9:05 am
Re: Pomoc mi je potrebna
[quote="Inostranstvo"]Ma kakav karcinom?!
Idi u prvu privatnu lab. i uradi urino kulturu i znaces ako su bakterije u pitanju,koji antibiotik da uzimas. A moze da bude i upala prostate,sve
Vec sam mesec dana pred problema pregledao urin nista i zaboravio sam da kazem da imam zadebljanje u kanalu
Idi u prvu privatnu lab. i uradi urino kulturu i znaces ako su bakterije u pitanju,koji antibiotik da uzimas. A moze da bude i upala prostate,sve
Vec sam mesec dana pred problema pregledao urin nista i zaboravio sam da kazem da imam zadebljanje u kanalu