Pomoc oko simptoma...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
fedja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2005 2:36 pm

Pomoc oko simptoma...

Post od fedja »

osetio sam peckanje pri mokrenju, blagi svrab u mokracnoj cevi i primetio sam jako jako malo bezbojno-belicaste tecnosti iz penisa...
odneo sam urin na analizu... cekam rezultate urinokulture...

zanima me da li su ovi simptomi svojstveni ISKLJUCIVO polnim bolestima (npr. hlamidija) ili su moguci i kod manje ozbiljnih poremecaja, tj da li su ovo simptomi iskljucivo vezani za neku infekciju?
i sta mi jos savetujete da uradim od pregleda da bih 100% postavio dijagnozu...

pozz

p.s. ne bi bilo lose da mi neko posalje ime i adresu nekog urinologa sa kojim je imao pozitivna iskustva, dakle neko jako strucan
informacija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jun 19, 2007 1:18 am

Post od informacija »

Sacekaj rezultate analize, pa se onda, eventualno, javi.
fedja
Aktivan član
Aktivan član

Post od fedja »

svakako da cu sacekati rezultate urinokulture pa tek onda delovati, nego, mislio sam da se raspitam cisto da bi, u slucaju da bakterije iz urina nisu patogene, znao kako da najefikasnije postupim i koje jos preglede (bris i tako to) da obavim...

pozdrav :lol:
fedja
Aktivan član
Aktivan član

Post od fedja »

ok, stigli su rezultati... nikakve bakterije nisu pronadjene...
ne znam koje dalje preglede da obavljam... i dalje me pecka pri mokrenju i svremena na vreme primetim belicasto-bezbojni iscedak koji izlazi iz mokracne cevi...

pozdrav svima i zamolio bih da mi preporucite nekog dobrog i iskusnog urologa u beogradu gde mogu da obavim pregled i konsultacije...
hvala
milan777
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 01, 2007 5:36 pm

Post od milan777 »

Uradit test na hlamidiju, mikroplazmu i urealplazma. Mozes i bez uputa u nekoj privatnoj labaratoriji. Rezultati stizu za 2 dana. Pozdrav
fedja
Aktivan član
Aktivan član

Post od fedja »

milan777 napisao:Uradit test na hlamidiju, mikroplazmu i urealplazma. Mozes i bez uputa u nekoj privatnoj labaratoriji. Rezultati stizu za 2 dana. Pozdrav
vazi... hvala puno

pozdrav
fedja
Aktivan član
Aktivan član

Post od fedja »

ufff, radio sam danas bris uretre... nadam se da vishe nikada necu... ko bi reko da onaj stapic moze da udje i to onoliko duboko... prokleti bris... a sada posle uzimanja brisa me josh vishe peche pri mokrenju... uzas, nadam se da ce uskoro prestati...
milan777
Novi član
Novi član

Post od milan777 »

A ja idem sutra :cry:
milan777
Novi član
Novi član

Post od milan777 »

Nema uriniranja najmanje 2-3 sata pre davanja brisa inače ništa od testa