Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
osetio sam peckanje pri mokrenju, blagi svrab u mokracnoj cevi i primetio sam jako jako malo bezbojno-belicaste tecnosti iz penisa...
odneo sam urin na analizu... cekam rezultate urinokulture...
zanima me da li su ovi simptomi svojstveni ISKLJUCIVO polnim bolestima (npr. hlamidija) ili su moguci i kod manje ozbiljnih poremecaja, tj da li su ovo simptomi iskljucivo vezani za neku infekciju?
i sta mi jos savetujete da uradim od pregleda da bih 100% postavio dijagnozu...
pozz
p.s. ne bi bilo lose da mi neko posalje ime i adresu nekog urinologa sa kojim je imao pozitivna iskustva, dakle neko jako strucan
svakako da cu sacekati rezultate urinokulture pa tek onda delovati, nego, mislio sam da se raspitam cisto da bi, u slucaju da bakterije iz urina nisu patogene, znao kako da najefikasnije postupim i koje jos preglede (bris i tako to) da obavim...
ok, stigli su rezultati... nikakve bakterije nisu pronadjene...
ne znam koje dalje preglede da obavljam... i dalje me pecka pri mokrenju i svremena na vreme primetim belicasto-bezbojni iscedak koji izlazi iz mokracne cevi...
pozdrav svima i zamolio bih da mi preporucite nekog dobrog i iskusnog urologa u beogradu gde mogu da obavim pregled i konsultacije...
hvala
milan777 napisao:Uradit test na hlamidiju, mikroplazmu i urealplazma. Mozes i bez uputa u nekoj privatnoj labaratoriji. Rezultati stizu za 2 dana. Pozdrav
ufff, radio sam danas bris uretre... nadam se da vishe nikada necu... ko bi reko da onaj stapic moze da udje i to onoliko duboko... prokleti bris... a sada posle uzimanja brisa me josh vishe peche pri mokrenju... uzas, nadam se da ce uskoro prestati...