Postovani,
Imam problem sa kozicom penisa, naime, kada penis nije u erekciji mogu skroz da prevucem kozicu preko glavica, cak i 2,3 cm ispod glavica, ali kada je penis u erekciji (mogu i onda da je opusteno prevucem preko glavica penisa) ali onda kako je penis u erekciji i kako kozica stoji navucena, osetim da me taj deo koze zateze i pomalo pecka, pa cak mi se desi ako je tako duze i da mi se javi pucanje kozice(ne frenule), kao 2,3 pukotinice iz kojih ide malcice krvi ali jako malo. Napominjem da nikad nisam imao nezasticenih odnosa, da otklonim sumnju na gljivice i bakterije. Negde sam procitao da se uzme par meseci da se kozica rasteze dok se tusiram toplom vodom.
MOLIM VAS ZA POMOC I SAVET. Jednom mi se to vec desilo(sa pukotinicama), neko vreme(jedno god dana) nisam imao tih problema i evo opet mi se sad desilo u toku odnosa sa devojkom jer mi je kondom skroz povukao kozicu i u toku odnosa je vukao kozicu jos dole i doslo je do pucanja kozice na par mesta(govorim o vrhu kozice, juznije ih nema).
Unapred Vam hvala.
Pozdrav.
pomoc oko kozice penisa....
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Feb 15, 2012 5:21 pm
Re: pomoc oko kozice penisa....
Kupi didermal i sa time mazi i "siri" vezbaj kozicu, ako se pucanje frenuluma nastavi idi i ukloni ga ne boli gotovo nista a vrh je posle, ja nisam imao problem sa frenulumom a uklonio sam ga.