Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
boco123 napisao:Pozdrav svima,Imam 13 godina uskoro punim 14-,muci me problem kod fimoze.Ne znam kako da saopstim roditeljima a raspitivao sam se o tome trazio svasta na google i pise da je bolje resitu fimozu-obrezati radi higijene i lakseg seksa.Mene to brine pa mozete li mi opisati bolove i kako bih saopstio roditeljima ili kad bih trebao raditi operaciju sa kojom godinom.Takodje bili mogao ikako resiti fimozu nekom vjezbom ili slicno tako,molim vas odgovorite mi hvata me mucnina kad pomislim na to..Uzgred mislio sam da radim operaciju za 2godine kada budem imao 15-aest.![]()
![]()
![]()
Poz imao sam isti problem to se riješava hirurški osječe ti to samo i 7 dana imaš konce koji sami spadnu nakon 7 dana tako da ne brigajboco123 napisao:boco123 napisao:Pozdrav svima,Imam 13 godina uskoro punim 14-,muci me problem kod fimoze.Ne znam kako da saopstim roditeljima a raspitivao sam se o tome trazio svasta na google i pise da je bolje resitu fimozu-obrezati radi higijene i lakseg seksa.Mene to brine pa mozete li mi opisati bolove i kako bih saopstio roditeljima ili kad bih trebao raditi operaciju sa kojom godinom.Takodje bili mogao ikako resiti fimozu nekom vjezbom ili slicno tako,molim vas odgovorite mi hvata me mucnina kad pomislim na to..Uzgred mislio sam da radim operaciju za 2godine kada budem imao 15-aest.![]()
![]()
![]()
Momak, isti slucaj sam imao, samo sto ja imam 17godina, samo vezbaj, ja sam to za mesec dana sredio.boco123 napisao:Asa u obicnom stanju to jeste kada je potpuno smanjen mogu lagano da spustim skoro do pola ali opet se bojim da se sto ne dogodi pa vratim ali u punoj erekciji ne mogu
Najnormalnije im kažeš ako za tim bude potrebe, nisu te donele rodeboco123 napisao:Aha u redu ali kako cu objasniti roditeljima ?