POMOC MOLIM VAS OTICE MI PENIS !!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
pou
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:48 pm

POMOC MOLIM VAS OTICE MI PENIS !!!

Post od pou »

E ovako juce sam pred spavanje namocio vatu sa sircetom i ubacio u kozicu penisa na mesto gde su konidilomi ,misleci da ce ih to sagoreti. Doduse ujutro kad sam se probudio i skinuo tu vatu ,nakon nekih pola sata , sat penis mi je bas bas puno otekao kao da ce da pukne kozica na tom delu... Kako bih mogao to da smirim ili nekako da smanjim malo. Za koliko ce mi to otprilike proci?

MOLIM VAS STO PRE ODGOVORITE !!!!!!!
error123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2016 9:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: POMOC MOLIM VAS OTICE MI PENIS !!!

Post od error123 »

Slican problem imam.
Takodje sam koristio jabukovo sirce, samo ne sa unutrasnje strane kozice vec spolja. I za 3, 4 dana (3 puta dnevno po 10 minuta drzao vatu) kondilom se osusio i otpao.
Medjutim, posle toga je poceo prvo svrab a onda i oticanje kozice penisa. Sad je kozica bas debela, ceo je nekako krofnast. Nemam nikakvih problema sa mokrenjem, ne boli, ne pece.
Sta mi je ciniti?
Zadesilo se bas u nezgodno vreme, vikend je.

Da li je moguce da je samo neka alergija na jabukovo sirce pa je zbog toga otekao?

Inace, nakon sto je kondilom otpao, prvo je 2, 3 dana samo svrbelo, preko dana ne, ali uvece je svrab bio neizdrziv. Trudio sam se da ne cesem, ispirao prohladnom vodom, mazao propolisom (mast) i time ublazio svrab. Ali danas je evo otekla kozica.

Ima li neko neki savet? Ili slicno iskustvo (ne dao Bog nikome)?
error123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2016 9:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: POMOC MOLIM VAS OTICE MI PENIS !!!

Post od error123 »

Mozda ne bi bilo lose da dodam da nisam imao odnose bez zastite u skorije vreme.
Poslednji put bez zastite je bilo sredinom septembra, sa devojkom sa kojom sam do tada 2 godine imao odnose.
Odgovori