Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Pa hvala ti mnogo,mnogo me tesis sa ovim nadam se da mene nece boljeti nista takodje.Uz to ja u sebi kazem ma sta to nece nista boljeti lagano resavam to a dan pre toga ima da ckrnem huh... Obavezno se javljam tebi davide kad resim to,a uz to smaracu ja jos sa ovim pitanjima za ostalima iskustma.. Pozzic
boco123 napisao:Pa hvala ti mnogo,mnogo me tesis sa ovim nadam se da mene nece boljeti nista takodje.Uz to ja u sebi kazem ma sta to nece nista boljeti lagano resavam to a dan pre toga ima da ckrnem huh... Obavezno se javljam tebi davide kad resim to,a uz to smaracu ja jos sa ovim pitanjima za ostalima iskustma.. Pozzic
ma to su sve metiljavi, uplaseni ljudi... nije to neka duboka rana... samo ti odstrani kozicicu... peckace te dan, dva u vrh kapi... kao mene... posle toga nista... ja posle operacije, bukvalno sutradan sam mogao sve da radim... cucnjeve, da trcim, da skacem u vazduh.. da tapkam po penisu .. nista osecao nisam nikakve boli... a neko se uplasi pa vise ima psihicki bol nego fizicki... stalno misli o tome.. samo relax i da vidis nema bolova...
Pa vidi davide ne znam kako da saopstim nekako me je muka kada bi me pitala razlog nebih znao da je odgovorim rekao bih radi higijene ali ne znam ako ne shvati mislim da joj moram dati jos koji razlog
Најчешће је кожица слепљена са главићем и то се решава редовном и појачаном хигијеном уз лагано натезање кожице. Сужење кожице може донекле да се реши вежбањем и свакако треба пробати.