Pomoć i da li da se javim urologu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
tabu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 06, 2012 11:23 am

Pomoć i da li da se javim urologu

Post od tabu »

E ovako, imam 15 godina, živim u BG-u, i od kako mi se prvi put nadigao i ja počeo polako da kapiram kako sve to ide pokušavao sam da "svršim" ali to ne mogu jer čim mi je penis u nadignutom stanju (erekciji), ja ne mogu da zavrnem kožicu, možda samo 1cm, dok kada je u opuštenom mogu do kraja, onda kada sam napunio 14 prvi put sam i svršio ali nisam ni tada zavrtao kožicu, samo sam je vrlo malo ali brzo pomerao gore-dole, mislio sam tada da će problem otići ali je još uvek tu, šta da radim ?
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Re: Pomoć i da li da se javim urologu

Post od MarkoKg9 »

Pozdrav.

Koliko ja znam u masturbaciji nije ključno prevući kožu iako je to normalno. Obzirom da imaš tek 15 godina mislim da ima vremena da sve dodje na svoje, ali odlazak kod urologa svakako bi bio ok. Najverovatnije ako postoji neki problem daće ti samo neku kremu i savete, ništa radikalno i strašno, jer sve se to može rešiti.

Suma sumarum, ništa te ne košta da odeš do urologa, jer što pre rešiš to bolje je za tebe, i pre ćeš moći da uživaš i opustiš se :)

Javi kako je sve prošlo.

Pozdrav! 8)
tabu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 06, 2012 11:23 am

Re: Pomoć i da li da se javim urologu

Post od tabu »

Hvala na pomoći, uh šta sam ja sve čuo, toliko sam se uplašio od tog sečenja da je to strašno... Naravno otići ću i javiću razultat :) :D
Odgovori