pomoč ŽENI U NEVOLJI

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
edinaaa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Dec 11, 2008 5:15 pm

pomoč ŽENI U NEVOLJI

Post od edinaaa »

več duži period imam jako pojačano mokrenje tokom noči.Inače uzimam lijekove za visok krvni pritisak, dijuretike.Imam jaku terapiju. LOPRIL H 10 2PUTA ,AMLIDIL 5 1 PUT, AMINOL 25 2 PUTA TOREM 5 SVAKI DRUGI DAN. ZNATELI O ČEMU SE RADI JER MOKRENJE MI JAKO OMETA SAN.Pa sam tako čitav dan pospana umorna neraspolozena.INAČE SAM SE JAVILA NA FORUM KARDIOLOGIJE I NEUROLOGIJE. PA TAMO PIŠE SVE O MOJIM PROBLEMIMA.MOLIM NEKOG OD LJEKARA AKO MOZE DA TO PREGLEDA I DA SVOJE GENERALNO MIŠLJENJE.JA SAM VAM UNAPRED ZAHVALNA.....ŽENA U NEVOLJI. :roll: :roll: :roll:
edinaaa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Dec 11, 2008 5:15 pm

Post od edinaaa »

zar je tako teško pitanje
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Nije tesko ali je na osnovu liste lekova koje uzimate zbog kardioloskih problema apslutno nemoguce da se kaze sta vam je.
Potrebno je da budete pregledani od strane urologa,da vam se urade neka ispitivanja pa tek onda da se postavi dijagnoza.
Jel tako tesko otici kod urologa?
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Odgovori