polni odnos tokom kandide....
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
polni odnos tokom kandide....
zanima me da li je dozvoljen sex tokom kandide.naravno uz koriscenje kondoma.....
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: polni odnos tokom kandide....
Smem li na kratko da dam par sugestija?jox444 napisao:zanima me da li je dozvoljen sex tokom kandide.naravno uz koriscenje kondoma.....
Zena sa kandidijazom: lecenje + bris partnera na kandidu, bez odnosa.
Ukoliko je partner zdrav, dozvoljeni odnosi nakon izlecenja zene.
Muskarac sa kandidijazom: nema odnosa + partnerka bris na kandidu. Odnosi nakon izlecenja muskarca.
Prezervativ u principu stiti ali da ne ulazim u dublje i po malo skakljive polemike, zaboravite na odnose, sa ili bez njega, do izlecenja.
Malo apstinencije nije toliko rizicno po zdravlje!
Pozdrav!
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Obzirom da sam godinama patila od kandide - jako tesko se prenosi na muskarca (pogotovu ako posle odnosa zategne kozicu i opere deo oko glavica). Muz i ja smo redovno imali odnose kada sam imala kandidu ali on nikada nije bio pozitivan.
S druge strane - kandida cesto isusuje vaginu pa je odnos zbog toga otezan...
S druge strane - kandida cesto isusuje vaginu pa je odnos zbog toga otezan...
1. Pa eto, i vi kazete da se jako tesko prenosi na muskarca...da li to znaci da ipak moze da se prenese? Pa, mislim da sam to i napisao!
2. Kazete da su zbog isusenosti sluzokoze odnosi bolni? Pa, cini mi se da sam dao savet da se apstinira u vreme lecenja?
3. Zar moram bas sve da nacrtam?
2. Kazete da su zbog isusenosti sluzokoze odnosi bolni? Pa, cini mi se da sam dao savet da se apstinira u vreme lecenja?
3. Zar moram bas sve da nacrtam?
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Iskoristicu svoje pravo moderatora da vam kazem da SMANJITE DOZIVLJAJ !
@ tema
Osoba je pitala "da li je dozvoljeno" a ne "vasa iskustva".
Odgovoreno joj je adekvatno ali ako ko zeli moze da stavi i svoje iskustvo.
Bilo kako bilo ponovicu jos jednom:
NIJE DOZVOLJENO !

@ tema
Osoba je pitala "da li je dozvoljeno" a ne "vasa iskustva".
Odgovoreno joj je adekvatno ali ako ko zeli moze da stavi i svoje iskustvo.
Bilo kako bilo ponovicu jos jednom:
NIJE DOZVOLJENO !
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.