pojacani kapilar i 3 tamna mala podliva na testisu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
dejan73.vr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 07, 2008 1:04 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

pojacani kapilar i 3 tamna mala podliva na testisu

Post od dejan73.vr »

danas kada sam hteo da uriniram, osetio sam bol na desnom testisu koji se prozima do penisa sa donje strane, kada sam pogledao testise video sam tri mala podliva tamne boje, jedan veci i dva mala (za koje sam pomislio da su krpelji) i tamnu venu (kapilar). bol je kao kada ocupate stidnu dlaku sa testisa. prilikom mokrenja ne osecam bol, boli me kada sednem ili dodirujem na drugi nacin testise. ti podlivi su mekani i cini mi se da me boli vise ta vena (kapilar) nego podlivi.
da li neko zna da mi kaze o cemu se radi i sta da radim?
pozz
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: pojacani kapilar i 3 tamna mala podliva na testisu

Post od Dr011 »

pretpostavljam da su ti podlivi i vena na kozi...da li je bol u kozi (na mosnicama) ili u samim testisima...ako se radi o samoj kozi na mosnicama mogu cesto da postoje promene koje se zovu angiokeratomi, potrazi slike na netu pa vidi da li se mozda o tome radi, ako je to onda bez brige, to nije bolest niti se leci...ako nije to javi se na pregled, na slepo ne mozemo znati o cemu se tacno radi...
dejan73.vr
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 07, 2008 1:04 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: pojacani kapilar i 3 tamna mala podliva na testisu

Post od dejan73.vr »

Dr011 napisao:pretpostavljam da su ti podlivi i vena na kozi...da li je bol u kozi (na mosnicama) ili u samim testisima...ako se radi o samoj kozi na mosnicama mogu cesto da postoje promene koje se zovu angiokeratomi, potrazi slike na netu pa vidi da li se mozda o tome radi, ako je to onda bez brige, to nije bolest niti se leci...ako nije to javi se na pregled, na slepo ne mozemo znati o cemu se tacno radi...

na kozi je bol, danas je vec prestao. poptrazio sam slike i , kao sto si rekao, radi se o angiokeratomima. hvala na odgovoru i pomoci, nije mi bilo bas sve jedno ovih dana.
pozz
Odgovori