Pocepan glavic?!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Trip22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 20, 2013 6:16 pm

Pocepan glavic?!

Post od Trip22 »

Ovako, pre 2 dana sam se samozadovoljavao i nakon toga me je ceo glavic peko i pocrveneo je, crvenilo i pecenje je proslo ali tamo blizu rupice kada dotaknem zaboli a i cini mi se da mi se rupica pocepala nekako za par milimetara, nisam siguran, al u svakom slucaju, neka ranica je u pitanju, kako se to desilo nisam siguran, postoji li verovatnoca da sam ga posekao na dlaku jer se dugo nisam dole brijao? i da li ce to da zaraste, jel moze nesto da se iskomplikuje?
Ellorian
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 31, 2013 5:48 am

Re: Pocepan glavic?!

Post od Ellorian »

Nisam stručan u tom polju ali vjerujem ako ranica nije velika da može samo zacijeliti.
Daj sedmicu dana da miruje bez akcije i trebalo bi odraditi posao i regenerisati se.
Ako si ga baš ozlijedio onda bih savjetovao da odeš na preventivni pregled,iako mislim da nije toliko strašno.
Samo miruj i sve će biti oke.
Trip22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 20, 2013 6:16 pm

Re: Pocepan glavic?!

Post od Trip22 »

Hvala na odgovoru, mislim da je to vise trip sto se tice cepanja, ali imam ranicu velicine mozda 2 milimetara, jedva vidljivu golim okom, tako da verujem da ce zaceliti...
Odgovori