Pozdrav. Brine me jedna stvar u vezi sa testisima. Levi testis ima predugacke semevode koji su iznad testisa i prilicno su dugacki i vidljivo su duzi od semevoda desnog testisa. A kod desnog testisa se desi da udje u udubljenje kod korena penisa odakle se lako vadi. Nemam nikakve bolove ili smetnje, ali se brinem pogotovo za ovaj levi testis. Ako znate sta je ili pretpostavljate, molim vas da mi kazete...
Hvala!:)
Pitanje u vezi sa testisima.
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jun 18, 2015 11:43 pm
Re: Pitanje u vezi sa testisima.
Ja imam isti problem,samo na desnom testisu.Moj brat takodje,mada on je bio kod doktora i rekao mu je da je u pitanju "varikocela". To je prosirenje venskog spleta,koji odnose vensku krv iz testisa.Na dodir,podsecaju na vrecu punu glista,barem je kod mene tako.Varikocela je cesto udruzena sa neplodnoscu,mada kod nekih muskaraca ne cini nikakve smetnje.Njihova sperma je potpuno zdrava i spremna za oplodnju.Dobro bi bilo da odes i posavetujes se sa lekarom,ja to nisam uradio jer se plasim,a ti ako nemas strah to bi ti bilo najbolje resenje.Moze da se desi da je to nista bitno,a mozda je i bitno,nikad se ne zna.
Sve najbolje.