Pitanje u vezi Testisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
zveketiclala
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 10, 2013 1:09 am

Pitanje u vezi Testisa

Post od zveketiclala »

Ovako,

Znam da je ovaj naslov malo suntav, al sta da radim.

Nego da predjem na stvar, dakle bio sam kod urloga, 7-8 dana nakon sto sam se vratima od kola udario u nezgodno mesto. Iz nekog razloga sam pomislio da mi nije mozda rak, posto sam po netu citao simptome i nekao je sve izgledalo tako. Dakle - urolog mi je rekao da mi nije nista, skenirao je ultrazvukom rekao da je sve ok, i dao mi je lek po imenu Citaral da pijem 3 dana po 2 tablete na 12 sati, i zakazo mi je pregled za ponedeljak 8. 07, ali ja nisam otisao na taj pregled posto je ogromna guzva i ne mogu da cekam, pa me samo zanima, sta bi moglo da bude (obzirom da je doktor rekao da je sve ok) to sto su mi testisi nekako oteceni, nemam nikakav bol nista, sada je pocelo neko kao golickanje ali ne mogu da definisem odakle tacno, pa - oteceni su nekako i ne bole, zaista bih voleo ako neko zna sta bi to moglo da bude, ili ako de da mi kaze od kada pocinje da radi urologija za kontrolu u Dragise Misovica da bi stigao u vreme kada ne moram da cekam 1h.

Hvala.
Odgovori