Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Evo ja priznajem da nisam puno muskaraca videla golih izblizu i bas zbog toga me zanima da li je ovo normalno ili je to znak za uzbunu..
Znaci u pitanju je moj partner, ima 21 godinu i mogu reci da mu jaja jako, jako vise ono i kada lezi i onda se vidi da nije lepo zategnuto kako sam to kod nekih drugih videla vec da poprilicno jako vise i kazem kada lezi i kada to dotaknem onako ko da ima visak koze
Ne brini,i kod mog vise a vidjala sam neke koja su skroz onako..."stegnuta". Obrati paznju na njih kad ti je partner uzbudjen,kladim se da tada ne vise
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
pa ne znam.. ono kad je polupodignut cini mi se dosta (mada kazem nisam dosta *** videla ) i ono posle sexa kada sam lezala pored njega i pogledala ono i dotakla ga ucinilo mi se kao da ima dobrih prst visak koze tamo..