pitanje...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Nocni Jahach
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:07 pm

pitanje...

Post od Nocni Jahach »

Poz svima imam 16 godina i imam jedan problem... Znaci imao sam par prilika za sex, ali imam osetljiv glavic na dodir, prosto osecam svaki dodir i sve na glavicu... Sta tu moze da se preduzme... ? Hvala puno.
ballastbam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 06, 2007 4:43 pm

Post od ballastbam »

Mozes 2 stvari uradit.

01. Da tu priliku okrunis. Opusti se i uzivaj.

02. Pravac doktoru i skupljaj prilike.

Da sam ja na tvom mjestu nebi se dvoumio.
Dr Kate
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 07, 2008 5:33 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Dr Kate »

Dragi Nocni Jahach,ukoliko je to neki skokotliv osecaj,onda mislim da nemas pricine za brige,ali ako je ta osetljivost kao peckanja,svrab itd.onda mislim da bi bilo najbolje da posetis lekara koj ce ti prepisati neka krema ili soodvetnu terapiju,jer moguce je da se radi o neka infekcija.
Ali ako je skokotliv osecaj probaj ga nadminiti tako sto bi se sto nasto skoncentrirao na svoju partnericu,opustiti se,mozda i prilagoditi prostor kako bi ste vas dvoje osecali sto ugodnije.I naravno znas koliko su opasnosti od nezastitenog seksa,tako da nabavite kontracepciju,po moznost prezervativa.
I na kraj-uzivajte::::)))) :wink:
SweetMadonna
Nocni Jahach
Novi član
Novi član

Post od Nocni Jahach »

kad pritisnem ili kad onako predjem preko njega osetim kao neko bockanje ali samo u tom trenutku, kad ga stisnem osetim kao da mi se prilepio ... do 9-10 godine sam imao problem sa navlacenjem nisam mogao da navucem kozicu, ali taj problem sam prevazisao davno... I jos jedno pitanje... Tokom prvog puta da li treba da pukne ona kozica izmedju glavica i kozice ?
Dr Kate
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 07, 2008 5:33 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Dr Kate »

Tokom prvi put kod muskaraca ne treba nisto pucati,to se desava kod devojcice sa himena.Mislim da trebas posetiti lekara zbog to bockanje,a i zbog to sto kazes da ni si mogao da navuces kozicu,ako taj problem jos uvek postoji,ali ne brini,to se cesto desava i je lako rjeslivo.
Moje srdacne pozdrave.
SweetMadonna
Nocni Jahach
Novi član
Novi član

Post od Nocni Jahach »

Hvala, taj problem sa kozicom je davno prosao... Ali ovo me jebe, a glupo mi je da idem kod lekara...
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

99% nije vam nista ali svakako nije na odmet otici urologu, mozda on vidi razlog tj nekakve promene koje vi ili ne navodite ili ih ne primecujete. Mozda imate i nakakvu banalnu upalu.... Posetite urologa.
Nocni Jahach
Novi član
Novi član

Post od Nocni Jahach »

Nije to nista od skora pa da je upala...
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Onda ostaje prva konstatacija: nije vam nista.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

S

Post od vasa »

PROBAJ DA PERES GLAVIC NAIZMENICNO HLADNOM TOPLOM VODOM I MOZE KAMILICA-CAJEM
Odgovori