Pitanje

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Sale1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 20, 2007 2:01 pm

Pitanje

Post od Sale1 »

kod operacije zbog fimoze ili ti kod obrezivanja (nemam taj problem) čisto me zanima kako se to vrši pošto gledajući kožicu tu ima pregršt vena i krvnih sudova? mislim ozbiljno pitam ,malo i zbog razloga da li je normalno imati velike vene u kožici?
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Problematichan »

Sve se to podveze i napravi da ne krvari, hirurzi operisu srce pored onolikih arterija zasto ne bi mogli da odsecu malo kozice bez problema?
Help please!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

:lol:
etc11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 29, 2007 8:50 pm

Post od etc11 »

Imam i ja jedno pitanje, valjda moze ovde...
Mislim da imam kratak frenulum, tesko se kozica prevlaci pareko glansa, ispod neprijatno zateze a i kozica potom ponovo sklizne preko, ali i duzu kozicu tj. glavic je skoro potpuno pokriven u erekciji, i da konacno predjem na stvar - zanima me da li tu treba nesto da se "sredjuje", jer jos nisam imao seksualni odnos (mislim i na zadovoljavajuci osecaj tokom seksa)?
Molim nekog strucnog da odgovori i obrazlozi, da ne dosadjujem po forumu
etc11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 29, 2007 8:50 pm

Post od etc11 »

Imam i ja jedno pitanje, valjda moze ovde...
Mislim da imam kratak frenulum, tesko se kozica prevlaci pareko glansa, ispod neprijatno zateze a i kozica potom ponovo sklizne preko, ali i duzu kozicu tj. glavic je skoro potpuno pokriven u erekciji, i da konacno predjem na stvar - zanima me da li tu treba nesto da se "sredjuje", jer jos nisam imao seksualni odnos (mislim i na zadovoljavajuci osecaj tokom seksa)?
Molim nekog strucnog da odgovori i obrazlozi, da ne dosadjujem po forumu
Odgovori