Postovani,
imam 21 godinu,i imam problem vezan za penis.Prilikom masturbacije,nikada do sada nisam navlacio kozicu do kraja.Razlog je bio bol do kojeg je dolazilo prilikom sporog prevlacenja kozice preko vrha penisa(jel smem da kazem glavica?:)).Do sada sam imao seksualne odnose sa jednom istom devojkom nekoliko (tacnije 4) puta-do oko pre godinu dana, ali samo je prvi put sve funkcionisalo normalno.Taj prvi put sam koristio kondom,sto povlaci da mi je kozica bila navucena do kraja.Narednih nekoliko puta, nisam imao problema sa podizanjem i ocvrscivanjem uda,sve dok nisam "ulazio" u nju.Prilikom "ulazenja" mene bi penis blago zaboleo, zbog cega bi mi erekcija opala.Interesuje me da li je razlog psiholoske prirode (strah ili to sto me ona nije dovoljno privlacila) ili je to do mog penisa,konkretnije kozice i bola koji ona prouzrokuje,odnosno da li je kozica tokom vremena izgubila na fleksibilnosti,u smislu da bezbolno mogu da je navucem do kraja penisa.Posto je on naravno dobio na obimu u periodu od kada sam odlucio da ne masturbiram na "standardan" nacin.Ako znate u cemu je moj problem ,molim Vas da mi odgovorite,ili mi makar preporucite kojem doktoru da se obratim.Hvala unapred i svako dobro
pitanje
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jun 07, 2007 6:50 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Cula sam, negde...
Mislim da je finoza.
To sam vec negde procitala, na * REKLAMA */?Itemid=20 mislim. Pogledaj tamo. Mozes i da pitas lekara, daju odgovore na sajtu.
To sam vec negde procitala, na * REKLAMA */?Itemid=20 mislim. Pogledaj tamo. Mozes i da pitas lekara, daju odgovore na sajtu.