Pitanje oko erekcije i testisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
kerber1988
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 09, 2012 9:44 am

Pitanje oko erekcije i testisa

Post od kerber1988 »

Hteo bih nesto da pitam,zadnji put kad sam imao erekciju u spermi je bilo nekoliko zuckastih duguljastih kao crvica ali kad sam pritisnuo papirom rastvorilo se ,ne znam kako da objasnim,je li to normalno ? Ujedno bih pitao,imam nesto spusteniji levi testis opipao sam sve i sve je u redu,ne boli me nista jedino iznad njega opipam kao cjevcice,ali to opipam i na desnom ali dublje,to su mi neke nedoumice koje bih voleo da resim
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Pitanje oko erekcije i testisa

Post od Dr011 »

sperma nije homogena, moze imati gusce i redje delove, pa bi ti "crvici" mogli da budu i normalni...ali se neke promene izgleda mogu javiti i kod nekih infekcija, zatim kod neredovnih ejakulacija...
testisi ne moraju da budu na istoj visini, ali bitno je da je svaki normalnih osobina...iza testisa se nalazi semena vrpca koja sadrzi cevcice (semevod, krvne sudove)...nekad vene mogu biti prosirene pa se tad jace opipavaju...
kerber1988
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 09, 2012 9:44 am

Re: Pitanje oko erekcije i testisa

Post od kerber1988 »

Hvala na odgovoru
Odgovori