Pitanje oko erekcije i testisa
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 09, 2012 9:44 am
Pitanje oko erekcije i testisa
Hteo bih nesto da pitam,zadnji put kad sam imao erekciju u spermi je bilo nekoliko zuckastih duguljastih kao crvica ali kad sam pritisnuo papirom rastvorilo se ,ne znam kako da objasnim,je li to normalno ? Ujedno bih pitao,imam nesto spusteniji levi testis opipao sam sve i sve je u redu,ne boli me nista jedino iznad njega opipam kao cjevcice,ali to opipam i na desnom ali dublje,to su mi neke nedoumice koje bih voleo da resim
Re: Pitanje oko erekcije i testisa
sperma nije homogena, moze imati gusce i redje delove, pa bi ti "crvici" mogli da budu i normalni...ali se neke promene izgleda mogu javiti i kod nekih infekcija, zatim kod neredovnih ejakulacija...
testisi ne moraju da budu na istoj visini, ali bitno je da je svaki normalnih osobina...iza testisa se nalazi semena vrpca koja sadrzi cevcice (semevod, krvne sudove)...nekad vene mogu biti prosirene pa se tad jace opipavaju...
testisi ne moraju da budu na istoj visini, ali bitno je da je svaki normalnih osobina...iza testisa se nalazi semena vrpca koja sadrzi cevcice (semevod, krvne sudove)...nekad vene mogu biti prosirene pa se tad jace opipavaju...
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 09, 2012 9:44 am
Re: Pitanje oko erekcije i testisa
Hvala na odgovoru