Pitanje za neobrezane?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Pitanje za neobrezane?
Da li vam se(neobrezani) desava da vam penis dok nije u erekciji(ukrucen) ostane otkriven tj.da vam kozica ostane ispod glavica i ne prekrije ga?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Jan 17, 2006 11:07 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
odgovor
Ne bi trebalo, ali moze da se desi ako je frenulum prekratak.
Kod vecine neobrezanih je suprotno.
Kod neobrezanih se cesto desava da im je glavic prekriven kozicom i kada dodje do erekcije, sto se obicno objasnjava predugackom kozicom (prepucijumom).
Kod vecine neobrezanih je suprotno.
Kod neobrezanih se cesto desava da im je glavic prekriven kozicom i kada dodje do erekcije, sto se obicno objasnjava predugackom kozicom (prepucijumom).
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 8:56 pm
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
[off]
[/off]
, jane_doe
something like this?Vragolasta Amfibija napisao:cak je i simpaticno kad tako viri kao neka...gljiva

[/off]

Lasalvi! Majstor!jane_doe napisao:[off]something like this?Vragolasta Amfibija napisao:cak je i simpaticno kad tako viri kao neka...gljiva![]()
[/off]
, jane_doe

Sto se teme tice, dusane, nema sta da se tu kaze. Neki put ostane kozica, neki put ne. I to je to. Nemoj praviti buku od tako sitnih stvari.

- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
Pa, ovaj, bilo bi malo neobicno da dusan ima vise iskustva oko tih stvari od tebe, zar ne?!

Dule, partibrejkeru, sta si se odma' snuzdio? Rekoh ti vec da tvoje pitanje stvarno nema veze. Sve je dopusteno i sve je ok!
Meni neki put vise prija da hodam sa otkrivenom pecurkicom, samo sto pre operacije kozica nije htela dugo da stoji jer je frenulom vracao.
Sad kada mi se ovo sve sanira ima da idem stalno otkriven.

Dule, partibrejkeru, sta si se odma' snuzdio? Rekoh ti vec da tvoje pitanje stvarno nema veze. Sve je dopusteno i sve je ok!
Meni neki put vise prija da hodam sa otkrivenom pecurkicom, samo sto pre operacije kozica nije htela dugo da stoji jer je frenulom vracao.
Sad kada mi se ovo sve sanira ima da idem stalno otkriven.