pitanje jer imam veliki problem SVRAB
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
pitanje jer imam veliki problem SVRAB
MOLIM VAS POMOZITE
IMAM PROBLEM SA SVRABOM OKO PENISA I TESTISA DO ZADNJICE I OKO ZADNJICE TJ ANUSA SVRAB JE TOLIKO JAK DA AKO KRENEM DA SE CHESHEM ZNACHI NEMOGU DA STANEM BUKVALNO DOK NE ODEREM KOZU A ONDA SE POJAVI NESHTO KAO VODA NA TIM MESTIMA GDE SAM SE CHESHAO I MALE NATEKLINE
S OBZIROM DA SAM ALERGICHAN NA PRASHINU GRINJE POLENE SVIH VRSTA...
MOLIM VAS NAPISHITE MI KOOJE MASTI DA POTRAZIM I KOJE CE MI POMOCI DA ODKLONIM TO ILI TABLETE BILO SHTA SAMO DA ODKLONIM JER STVARNO JE NENORMALNO NEUGODNO...
HVALA UNAPRED
IMAM PROBLEM SA SVRABOM OKO PENISA I TESTISA DO ZADNJICE I OKO ZADNJICE TJ ANUSA SVRAB JE TOLIKO JAK DA AKO KRENEM DA SE CHESHEM ZNACHI NEMOGU DA STANEM BUKVALNO DOK NE ODEREM KOZU A ONDA SE POJAVI NESHTO KAO VODA NA TIM MESTIMA GDE SAM SE CHESHAO I MALE NATEKLINE
S OBZIROM DA SAM ALERGICHAN NA PRASHINU GRINJE POLENE SVIH VRSTA...
MOLIM VAS NAPISHITE MI KOOJE MASTI DA POTRAZIM I KOJE CE MI POMOCI DA ODKLONIM TO ILI TABLETE BILO SHTA SAMO DA ODKLONIM JER STVARNO JE NENORMALNO NEUGODNO...
HVALA UNAPRED
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: pitanje jer imam veliki problem SVRAB
То могу да буду гљивице или реакција коже на детерџент или омекшивач из доњег веша.
Када переш веш стави и коју кашику соде бикарбоне заједно са детерџентом. Када испираш веш, укључи додатно испирање да би се лепо испрао. Такође потребно је да се веш добро осуши и испегла.
Осим претходног треба да се испираш содом бикарбоном. Када се опереш сапуном и испереш чистом водом, треба да се уз трљање коже прстима испереш са рецимо два литра топле воде у којој си претходно добро размутио три до четири пуне кашике соде бикарбоне. После тога немој да се испираш чистом водом, већ сачекај тако мокар минут-два па се тек онда обриши. Што се чешће будеш испирао, брже ће наступити побољшање. Препоручујем ти "Ц" соду бикарбону, паковање од пола килограма.
Када переш веш стави и коју кашику соде бикарбоне заједно са детерџентом. Када испираш веш, укључи додатно испирање да би се лепо испрао. Такође потребно је да се веш добро осуши и испегла.
Осим претходног треба да се испираш содом бикарбоном. Када се опереш сапуном и испереш чистом водом, треба да се уз трљање коже прстима испереш са рецимо два литра топле воде у којој си претходно добро размутио три до четири пуне кашике соде бикарбоне. После тога немој да се испираш чистом водом, већ сачекај тако мокар минут-два па се тек онда обриши. Што се чешће будеш испирао, брже ће наступити побољшање. Препоручујем ти "Ц" соду бикарбону, паковање од пола килограма.
ok hvala puno...
bash cu da probam...
hvala puno
bash cu da probam...
hvala puno
Ako si imao sumnjivu partnerku mozda imas stidne vasi,, a ako je to bas tako uzelo maha pa idi kod doktora
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Стидне ваши би могао да види голим оком, а мислим да оне не могу да имају везе са сврабом ануса.
tako je nisu u pitanju vasi chitajuci po netu izgleda da sam dobio te glivice kao shto imaju ljudi sa atletskim stopalom... .
kod doktora nemogu ici jer se stidim prichat uopshte o tome... imam veliku muku zbog toga sam se ovde obratio da mi neko kaze konkretno koju mast ili metodu da primenim protiv toga...
Simptomi
Crvena ispupčenja koja svrbe u predelu prepona ili na spoljašnjim genitalijama, crveni osip može da se proširi na zadnjicu i unutrašnji deo butina.
o tome se radi zato konkretno mi napishite koje su to masti koje sadrze mikonazol.
sadrži sredstva protiv gljivica kao što su mikonazol i hlortrimazol.
kod doktora nemogu ici jer se stidim prichat uopshte o tome... imam veliku muku zbog toga sam se ovde obratio da mi neko kaze konkretno koju mast ili metodu da primenim protiv toga...
Simptomi
Crvena ispupčenja koja svrbe u predelu prepona ili na spoljašnjim genitalijama, crveni osip može da se proširi na zadnjicu i unutrašnji deo butina.
o tome se radi zato konkretno mi napishite koje su to masti koje sadrze mikonazol.
Kirat87 napisao:tako je nisu u pitanju vasi chitajuci po netu izgleda da sam dobio te glivice kao shto imaju ljudi sa atletskim stopalom... .
Simptomi
i da ne zaboravim pa i nema neki ucinak ovo sa ovom sodom bikarbonom 3 put dnevno se operem sapunom pa dobro isperem i onda kao sto je naveo aaaacaa u 2 litra razmutim 3-4 kashike pune sode i isperem se takodje sachekam 1-2-3 p[a se onda posushim...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Мени сода бикарбона одлично помаже, па је зато препоручујем.
Иначе, колико ми је познато код гљивичне инфекције не јављају се пликови и испупчења. Једино што може да се појави је пуцање коже и јављање удубљења која прилично боле.
Ипак ти иди код кожног.
Што се тиче крема ја једино знам за Канестен и Нистатин, али им не знам састав.
Иначе, колико ми је познато код гљивичне инфекције не јављају се пликови и испупчења. Једино што може да се појави је пуцање коже и јављање удубљења која прилично боле.
Ипак ти иди код кожног.
Што се тиче крема ја једино знам за Канестен и Нистатин, али им не знам састав.
probaj mast od nevena sa dodatkom e vitamina--meni pomaze kod takozvanog ojeda.
bio kod doktora doktor prepiso mast triderm
od prve primene kao rukom odnesheno znachi nikakav svrab ama bash nishta
ZDRAV CHOVEK
REKO DOKTOR 10 DANA MAZATI I TO JE TO
EXTRA U SVAKOM SLUCHAJU HVALA PUNO DOBRI LJUDI NA POMOCI I SVE NAJBOLJE...
od prve primene kao rukom odnesheno znachi nikakav svrab ama bash nishta
ZDRAV CHOVEK
REKO DOKTOR 10 DANA MAZATI I TO JE TO
EXTRA U SVAKOM SLUCHAJU HVALA PUNO DOBRI LJUDI NA POMOCI I SVE NAJBOLJE...
vasa napisao:probaj mast od nevena sa dodatkom e vitamina--meni pomaze kod takozvanog ojeda.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Мажи тих десет дана за које су ти рекли, а немој раније да прекинеш.
Kolio citam--to je kortikosteroid i ne bih ga preporucio ni toliko dana ali ipak je doktor merodavniji, ali ako ti se ponovo pojavi posle odredjenog vremena, potrazi neko drugo resenje, jer kortikosteroidi nisu bas preporucljivi za cescu upotrebu.
SRECNO
SRECNO
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
У питању је комбинација са антибиотиком: http://www.almp.hr/upl/lijekovi/PIL/UP- ... 02-948.pdf
Ако човека толико сврби, а сода бикарбона му не помаже, шта му преостаје?
Ако човека толико сврби, а сода бикарбона му не помаже, шта му преостаје?