Pitanje o brisu uretre (kod muskarca)
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 10, 2016 6:04 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Pitanje o brisu uretre (kod muskarca)
Zdravo, treba sutra da uradim bris uretre kod urologa, radio sam urino kulturu bila je ok, ali na spermo kulturi se pokazala eserihija koli, i sad radi preventive da nemam neku dodatnu bakteriju (imao sam ne zasticen oralni seks pre 3 meseca) doktor je predlozio da se uradi i taj bris uretre.. ja sam ranije jednom radio taj bris i znam da uzasno boli.. dali postoji neka anestezija? Ili mogu li da bar popijem 3-4 vinjak pa da odem da uradim taj bris?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Pitanje o brisu uretre (kod muskarca)
Давање локалне анестезије више би те болело од узимања бриса. За алкохол не знам.
-
- Novi član
aha, a dali PANCEF 400 mg, uspesno leci klamidiju, gonoreju, ureaplazma... ? meni na spermokulturi je pokazala eserihija koli e sad posto sam imao ne zasticeni oralni sex (jedna devojka je meni pruzala) moguce je da pored eserihiju koli ima i neka druga bakterija kao sto je klamidija, gonoreja ureaplazma i sta vec ima ne znam.. a te stvari se koliko znam ispituju preko brisa uretre e sad dali taj PANCEF u slucaju pored e. koli da ima jos neka takva bakterija dali ce on to izleciti?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
То уопште не може да се зна напамет. Када се нађу бактерије мора да се направи антибиограм и на тај начин се сазна који антибиотик којим интензитетом делује на коју бактерију.
Иначе ешерихија се веома тешко уништава и фармаколошки производи су ретко кад ефикасни.
Иначе ешерихија се веома тешко уништава и фармаколошки производи су ретко кад ефикасни.
-
- Novi član
Ako PANCEF tesko leci ovu bakteriju, ili bilo koji lek.. cime preporucujete da probam?
A zašto baš oralni seks koji si primio povezuješ sa takvom infekcijom?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ако ниси склон истраживању и самосталном лечењу онда ћеш морати да се ослониш на антибиограм и лекаре, па како ти буде.
Форум је пун проблема и искустава са ешерихијом, али лично се не сећам детаља. Колико ми се чини људи су се излечили оригано уљем, Луголовим раствором, алкализацијом организма, специјалним чајевима. Међутим за све то је потребан предуслов: предузимљивост и самоодговорност. Другим речима, да посао преузмеш у своје руке, а на тај корак већина особа буде спремна тек после дугог низа година малтретирања по лекарима, а неки ни тада. Не сећам се твојих ранијих текстова па не знам у коју групу спадаш.
Форум је пун проблема и искустава са ешерихијом, али лично се не сећам детаља. Колико ми се чини људи су се излечили оригано уљем, Луголовим раствором, алкализацијом организма, специјалним чајевима. Међутим за све то је потребан предуслов: предузимљивост и самоодговорност. Другим речима, да посао преузмеш у своје руке, а на тај корак већина особа буде спремна тек после дугог низа година малтретирања по лекарима, а неки ни тада. Не сећам се твојих ранијих текстова па не знам у коју групу спадаш.
ZBoy napisao:Ako PANCEF tesko leci ovu bakteriju, ili bilo koji lek.. cime preporucujete da probam?