Pitanja u vezi penisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Zaključana tema
Nemanja99845
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 11:51 am

Pitanja u vezi penisa

Post od Nemanja99845 »

Prije svega da vas pozdravim,imam 15 godina i novi sam ovde...

1.Da li kozica i glavic trebaju da budu povezani na neki nacin? (sa donje strane mi je kozica "vezana" za glavic)
*kada pokusam da izvrsim erekciju to(ta kozica) kao da mi smeta i ,,malo,, me boli i nemogu da ,,izvrsim,, erekciju....

Možda nisam polno ,,zreo,, molim vas za odgovor ili neka moguća rješenja....
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

da, kozica i glavic treba da budu povezani sa donje strane, i ta uzdica se zove frenulum - on normalno treba da postoji...ukoliko je prekratak onda moze da smeta i tada frenulum treba recnuti (intervencija se zove frenulotomija)...imas ovde posebnu temu vezanu za frenulum, u njoj ces sigurno uspeti da pronadjes sve sto te zanima... :wink:
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Sve je tako kao sto dr kaze,a posto o tome vec postoji velika tema na kojoj mozes procitati iskustva ostalih "decaka" ovu temu zatvaram ,a ti mozes nastaviti da pises na pomenutoj temi.

cao

:)
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Zaključana tema